17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăAlegeri 2016"Cele 10 reguli ale carierei de succes"

“Cele 10 reguli ale carierei de succes”

Autor: Richard Templar

Editura: Rentrop&Straton

Preţ: 27,25 lei

Anul apariţiei: 2007

Prin cartea „Cele 10 reguli ale carierei de succes”, Richard Templar dezvăluie partea cea mai importantă, dar şi cea mai vastă a obiectivelor unei cariere de succes.

Cartea este un ghid pentru managerul individual, dar se adresează şi celor care doresc să ajungă în vârf pe scara profesională, însă nu par a fi în stare să găsească harta.

Cartea este pentru cei care vor să-şi facă meseria cum trebuie, cei care îşi doresc slujbe mai importante, salarii mai mari, mai multă siguranţă, o poziţie socială superioară şi un viitor luminos.

În „Cele 10 reguli ale carierei de succes”, veţi găsi moduri de abordare a situaţiilor dificile pentru a fi remarcat, mijloace prin care să eliminaţi orice concurent la un post superior, moduri de transformare a gândirii şi a atitudinii care îi vor influenţa pe ceilalţi, trucuri care vă vor îmbrăca în „stofă” de manager.

O regulă din această carte spune „trebuie să deveniţi oricine şi orice aspiraţi să deveniţi”.

Autorul cărţii, Richard Templar, este un autor britanic care a scris numeroase best-sell-uri despre dezvoltarea personală. Templar are o experienţă de peste 30 de ani în afaceri, a lucrat pentru numeroase companii şi, în prezent, conduce propriile companii. Pe lângă „ Cele 10 reguli ale carierei de succes”, Templar a mai scris „Gândire rapidă – ­Bugetul”, „Cele 100 de Reguli ale Reuşitei în Afaceri”, „Cele 100 de reguli ale vieţii”, „Cele 100 de reguli ale bogăţiei”.

Cele mai citite

Derby fără miză în Giulești. Rapid, victorie de consolare cu FCSB

Rapid s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în fața campioanei FCSB, în ultimul meci din acest sezon al Ligii 1. Partida...

Prins în flagrant în timp ce transporta o cantitate de  100 grame substanțe psihoactive

La data de 19.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Harghita au dispus reținerea pe...

Zelenski, îngrijorat de alegerile din SUA. “Unele mesaje ridică semne de întrebare”

Președintele Volodymyr Zelenski a declarat luni, într-un interviu acordat în exclusivitate la Kiev, pentru Reuters, că aliaților occidentali ai Ucrainei au nevoie de prea...
Ultima oră
Pe aceeași temă