21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăAlegeri 2016"Cele 10 reguli ale carierei de succes"

“Cele 10 reguli ale carierei de succes”

Autor: Richard Templar

Editura: Rentrop&Straton

Preţ: 27,25 lei

Anul apariţiei: 2007

Prin cartea „Cele 10 reguli ale carierei de succes”, Richard Templar dezvăluie partea cea mai importantă, dar şi cea mai vastă a obiectivelor unei cariere de succes.

Cartea este un ghid pentru managerul individual, dar se adresează şi celor care doresc să ajungă în vârf pe scara profesională, însă nu par a fi în stare să găsească harta.

Cartea este pentru cei care vor să-şi facă meseria cum trebuie, cei care îşi doresc slujbe mai importante, salarii mai mari, mai multă siguranţă, o poziţie socială superioară şi un viitor luminos.

În „Cele 10 reguli ale carierei de succes”, veţi găsi moduri de abordare a situaţiilor dificile pentru a fi remarcat, mijloace prin care să eliminaţi orice concurent la un post superior, moduri de transformare a gândirii şi a atitudinii care îi vor influenţa pe ceilalţi, trucuri care vă vor îmbrăca în „stofă” de manager.

O regulă din această carte spune „trebuie să deveniţi oricine şi orice aspiraţi să deveniţi”.

Autorul cărţii, Richard Templar, este un autor britanic care a scris numeroase best-sell-uri despre dezvoltarea personală. Templar are o experienţă de peste 30 de ani în afaceri, a lucrat pentru numeroase companii şi, în prezent, conduce propriile companii. Pe lângă „ Cele 10 reguli ale carierei de succes”, Templar a mai scris „Gândire rapidă – ­Bugetul”, „Cele 100 de Reguli ale Reuşitei în Afaceri”, „Cele 100 de reguli ale vieţii”, „Cele 100 de reguli ale bogăţiei”.

Cele mai citite

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, vine în România

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, se va deplasa în România pentru o vizită de două zile, în perioada 13-14 mai 2024.  Luni, 13 mai,...

Prins în timp ce comercializa peste 2 kilograme substanță cristalină 4-MMC

La data de 10 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au decis să...
Ultima oră
Pe aceeași temă