25.8 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialReport de peste 3 milioane de euro la Loto

Report de peste 3 milioane de euro la Loto

Marele pot de la extragerea 6/49 încă îşi aşteaptă cîştigătorul. Nici extragerea de joi seară nefiind cu noroc pentru jucători, scrie Realitatea.net.

Cele şase numere extrase – 46, 28, 17, 44, 20, 22 – nu au fost ghicite de nici un participant la concurs, reportul pemntru duminică fiind de peste 14 milioane de lei. La categoria a doua a fost un singur norocos, care va avea un cont mai bogat cu 123.000 de lei.

Report de peste un milion de lei a fost înregistrat şi la categoria Noroc, combinaţia 1 8 4 4 3 3 6 nefiind prezentă pe nici un bilet.

Ultimul pot, un milion de euro, a fost câştigat pe 17 ianuarie, după ce în decembrie o pensionară din reşiţa a obţinut 9,5 miliaone de euro de la Loteria Română.

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Naţionale, în valoare de aproape 47 de milioane de lei, s-a câştigat în data de 27 ianuarie 2008. A fost un singur câştigător, care a plecat acasă cu 12,45 milioane euro.

Cele mai citite

Sibiu: S-a răsturnat cu ATV-ul pe un drum forestier și a murit

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a decedat, duminică, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul pe drumul forestier Rășinari - Valea Caselor...

Gabriela Firea vrea să facă metrou până în orașul Voluntari, unde e primar soțul, Florentin Pandele

Gabriela Firea anunță că, dacă va fi din nou aleasă primar general al Capitalei, va prelungi metroul din București până în orașul Voluntari, unde...

Consiliul Concurenţei va lansa o variantă simplificată a aplicaţiei Monitorul Preţurilor

Consiliul Concurenţei va lansa în curând o variantă simplificată a aplicaţiei Monitorul Preţurilor, care va conţine doar produsele de bază ale căror preţuri au...
Ultima oră
Pe aceeași temă