16.4 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSportAntonescu candideaza pentru un nou mandat de presedinte al PNL

Antonescu candideaza pentru un nou mandat de presedinte al PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata seara, ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al PNL, in conditiile in care ii vor fi acceptate documentele politice si propunerile de modificare a Statutului, anuntand ca la DP nu au fost anuntate contracandidaturi, transmite Mediafax.

Intrebat daca va mai candida pentru un nou mandat, Antonescu a replicat: " Da, voi candida pentru functia de presedinte, sigur in conditiile in care documentele politice pe care le voi propune, modificarile statutare pe care le voi propune vor gasi o sustinere consistenta, si sper acest lucru si pot confirma candiatura", a sustinut Antonescu.

Intrabat daca alti liberali si-au anuntat candidatura pentru functia de presedinte, liderul PNL a infirmat acest lucru.

"Nu deocamdata nu au fost anuntate si alte candidaturi, evident ca lista este deschisa pentru candidaturi la functia de presedinte si la celelte functii pe care statutul o sa le prevada", a conchis Crin Antonescu.

Anotonescu a declarat, sambata seara, dupa sedinta DP, ca liberalii se vor reuni in Congres extraordinar in 5-6-7 martie, propunerea sa fiind votata cu 85 de voturi "pentru", patru "impotriva" si 26 de abtineri.

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă