25 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSpecialPompierii aprind cel mai mult imaginatia femeilor

Pompierii aprind cel mai mult imaginatia femeilor

Pompierii sunt preferati ca parteneri de catre femeile singure, acestea simtindu-se mai incitate de perspectiva intalnirii cu un barbat care practica aceasta meserie, potrivit unui sondaj realizat de site-ul ForgetDinner.co.uk si citat de Mediafax.

Acest sondaj a fost efectuat pe esantion reprezentativ de femei, abonate ale unui site de intalniri online, care au completat un chestionar despre partenerul ideal.

In urma interpretarii rezultatelor, cercetatorii britanici au constatat ca majoritatea femeilor au declarat ca se simt cel mai incitate atunci cand au o intalnire cu un barbat care practica meseria de pompier. Pe locurile urmatoare in topul preferintelor femeilor s-au clasat profesiile de medic, profesor, politist si instructor de fitness.

In schimb, bancherii se confrunta cu o noua criza mondiala, deoarece profesia lor a fost desemnata cel mai putin incitanta. In clasamentul celor mai putin incitante meserii practicate de un posibil partener masculin, alcatuit pe baza raspunsurilor oferite de femei, s-au situat in ordine profesiile de agenti imobiliari, politicieni, avocati si agentii voluntari de circulatie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă