31.6 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăVosganian: Romanii platesc gazele cu 2,5% mai ieftin

Vosganian: Romanii platesc gazele cu 2,5% mai ieftin

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, in cadrul emisiunii Money Express, preluata de Realitatea TV, ca scumpirea gazelor in octombrie este de fapt o revenire la preturile de anul trecut.

 

“Pe ansamblul anului 2007, romanii platesc gazele cu 2,5% mai ieftin. in anul 2007 am avut o scadere a pretului gazelor in ianuarie si vom avea o revenire la acelasi pret in 1 octombrie”, a explicat Vosganian.

 

In ceea ce priveste energia electrica, ministrul a tinut sa sublinieze performanta pe care ministerul pe care il conduce a reusit sa o atinga in conditiile unui an extrem de secetos, si anume aceea de a pastra tarifele la electricitate.

 

“In cazul energiei electrice, daca a pierdut cineva in 2007, atunci acestea au fost companiile de stat”, a aratat Vosganian.

 

“Oricum, romanii sunt liberi sa cumpere energie de la orice distribuitor, nu neaparat de la Electrica”, a mai tinut sa precizeze Vosganian.

 

“Ne vindem pe nimica resursele, de aceea toate redeventele vor fi marite, incepand cu 1 ianuarie 2008”, a  mai declarat ministrul Economiei si Finantelor.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Radu Drăgușin, pregătit pentru partida cu Belgia: “Atât eu cât şi colegii mei avem un moral foarte bun”

România a reușit să învingă Ucraina cu 3-0, în prima partidă a "tricolorilor" de la EURO 2024. Fundașul Radu Drăgușin a afirmat, vineri, în cadrul...

Curse speciale pentru fanii naționalei României oferite de TAROM, pentru partida cu Slovacia

Compania aeriană TAROM a anunțat introducerea a două curse speciale dedicate suporterilor români care doresc să participe la meciul dintre România și Slovacia, programat...

UE aprobă un ajutor de stat de aproximativ 3 miliarde de euro pentru construirea unui sistem de conducte de hidrogen

Comisia Europeană a aprobat un ajutor de stat de aproximativ 3 miliarde de euro (3,2 miliarde de dolari) planificat de Germania pentru construirea unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă