38.1 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăPoliticăDiana Șoșoacă vrea să candideze la președinție

Diana Șoșoacă vrea să candideze la președinție

Diana Şoşoacă, președinta partidului SOS România, a anunțat într-un video postat pe o rețea socială că intenționează să candideze la alegerile prezidențiale.

În mesajul său, Şoşoacă a subliniat determinarea și angajamentul său față de cetățenii României, exprimându-și dorința de a aduce schimbări semnificative în politica țării. Aceasta și-a îndemnat susținătorii să se alăture eforturilor sale pentru a transforma România într-un stat mai just și prosper.

Am să duc aici tot ce s-a întâmplat în Parlamentul României, ca să ştie toată lumea de mizeriile şi de scursurile din Parlamentul României (…) Pentru ce a făcut George Simion cu ‘te agresez sexual, scroafo’, îşi lua trei ani de închisoare cu executare. M-am săturat de mizeria la care am asistat şi la discriminarea la care am fost supusă, la jignirile şi insultele. (…) Imediat după alegeri, deci acum câteva zile, a apărut un exit-poll cu privire la Diana Şoşoacă la prezidenţiale. Păi cum pe mine mă dai cu 5% la europarlamentare, cu 3% la locale şi cu 2,83% pe Bucureşti şi pe prezidenţiale mă scoţi cu 9%? Băi mincinoşilor. Să ne aducem aminte de ultimul exit-poll pe prezidenţiale, când eu eram pe locul 2, în urmă cu o lună,

a declarat Diana Șoșoacă.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă