16.4 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSportDe dragul lui Basescu, Oprisan se cere la... Parchet

De dragul lui Basescu, Oprisan se cere la… Parchet

Prezent la Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania, baronul de Vrancea, Marian Oprisan, s-a intrecut pe sine. In deplin consens cu Traian Basescu, s-a cerut la Parchet si l-a criticat pe Adrian Nastase. “Trebuie clarificate in regim de urgenta problemele pe care unii dintre membrii PSD le au cu legea”, a spus el, reluand o idee mai veche a lui Basescu. Acesta din urma declarase, in urma unei vizite in Vrancea, ca Oprisan are “o stare de urgenta la PNA”.
Oprisan a tunat si a fulgerat impotriva fostului sau sef de partid, Adrian Nastase, pe care il considera “singurul” vinovat pentru ca PSD a pierdut alegerile. Presedintele CJ Vrancea a achiesat la ideea lui Geoana ca “PSD nu e pregatit sa intre la guvernare”. In fata omologilor sai din celelalte judete, Oprisan a intrat si in bucataria partidului, explicand ca declaratia lui Eugen Bejenariu de joi prin care il contrazicea pe Geoana se datoreaza faptului ca acesta “petrece prea mult timp in anturajul lui Adrian Nastase si are poate o atitudine putin nostalgica”.

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă