24 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialNina Iliescu, soția fostului președinte Ion Iliescu, a fost externată

Nina Iliescu, soția fostului președinte Ion Iliescu, a fost externată

Soţia fostului preşedinte Ion Iliescu, Nina Iliescu, a fost externată, marţi, în jurul prânzului, de la Spitalul Elias din Bucureşti, unde a fost operată de colecist, informează Mediafax.

"Doamna Iliescu s-a externat marţi având o stare clinică bună, cu recomandările uzuale de alimentaţie şi mod de viaţă după colecistectomie", a explicat managerul unităţii sanitare.

La rândul lui doctorul Mircea Beuran a precizat că Nina Iliescu a fost externată la o săptămână de la operaţie, în stare bună, şi va avea un regim alimentar fără fructe şi legume crude şi fără grăsimi, specific acestei perioade postoperatorii.

Nina Iliescu (84 de ani) a fost internată în 22 aprilie şi diagnosticată cu colecistită acută. În aceeaşi zi, a fost operată laparoscopic, fiindu-i scos colecistul.

Din echipa care a operat-o au făcut parte profesorul Mircea Beuran, şeful Clinicii de chirurgie II de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, şi conferenţiar dr. Adrian Miron, de la Elias.

În 24 aprilie, managerul Spitalului Elias. Doina Dimulescu, preciza că pacienta va mai rămâne internată, pentru supraveghere medicală şi pentru a relua medicaţia anterioară intervenţiei chirurgicale.

Cele mai citite

Jude Bellingham, “distrus” de presa internațională după partida cu Slovenia

Echipa lui Gareth Southgate a oferit un joc "plictisitor" în faza grupelor, chiar dacă a terminat pe primul loc, iar presa engleză a taxat...

Maramureș: Șoferul unei mașini de la salubritate a sărit de la volan şi a murit după ce s-a lovit de un podeţ

Angajaţii de la salubrizare se aflau la finalul programului de lucru când, într-o pantă abruptă din satul Văleni, Maramureş, maşina de gunoi ar fi...

Cod galben de furtuni în 10 județe, până mâine dimineață. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până joi dimineaţa în zece judeţe din vest.Astfel, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă