27.2 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSportFotbalJude Bellingham, "distrus" de presa internațională după partida cu Slovenia

Jude Bellingham, „distrus” de presa internațională după partida cu Slovenia

Echipa lui Gareth Southgate a oferit un joc „plictisitor” în faza grupelor, chiar dacă a terminat pe primul loc, iar presa engleză a taxat dur parcursul naționalei de până acum la EURO.

Un joc nou, aceeași „mizerie” veche. Acesta este cel mai bun rezumat al remizei fără goluri dintre Anglia și Slovenia, a treia și ultimul spectacol insipid în Grupa C, pe care au reușit cumva să o termine pe primul loc, scrie Goal.com.

Gareth Southgate a făcut o singură schimbare în echipa sa de start, iar echipa sa a oferit probabil cea mai slabă performanță, amenințând cu greu Slovenia, care a sărbătorit sălbatic calificarea pentru prima dată în fazele eliminatorii ale unui turneu major.

Jude Bellingham a primit nota 3 din 10 din partea englezilor: „Pasele au fost neglijente și i-a lipsit scânteia. O umbră a prestației sale impunătoare din debutul turneului”, transmite sursa citată.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă