32.6 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialCupa Rig la crap și-a desemnat câștigătorii. Cea mai mare captură a...

Cupa Rig la crap și-a desemnat câștigătorii. Cea mai mare captură a fost de 22 de kilograme.

Lacul Corbu a fost, zilele trecute, gazda competiției Cupa Rig la crap, eveniment de tradiție, ajuns la ediția a XV-a. Vorbim acum despre o ediție internațională, pentru că printre cele 39 de echipe s-au numărat și unele din Republica Moldova.

Pe primul loc s-a situat Clubul X, cu echipa formată din Vasile Ivan, Gheorghe Clampa și Dutu Apostol, cu un total de 520,9 kilograme de crapi capturați. Pe locul secund s-a situat Clubul Senzor București (Dan Mitranescu, Florin Mirea, Adrian Vișan), cu un total de 493,76 kilograme, iar pe locul al treilea s-a clasat Clubul WLC Carp Club (Alex Matea, Cristi Vaileanu, Dragoș Sinca), cu o captură de 459,32 kilograme.

Organizatorii au acordat și un premiu pentru cea mai mare captură. Aceasta a ­revenit Clubului Crap Corbu CCC – Constanța, care a reușit să prindă un crap de 21,96 kilograme. Festivitatea de premiere a avut loc la Hotel Central din stațiunea Mamaia, duminică, 25 mai.

În cadrul concursului s-a reușit și cea mai mare captură prinsă în România într-un concurs de pescuit la crap. Este vorba de un exemplar de 29,45 kg, record reușit de echipa clasată pe locul secund, Clubul Senzor București.

Sezonul competiţional din anul 2014 este încărcat cu competiţii foarte importante pentru iubitorii acestui sport. La toate aceste competiţii vor fi puse în joc premii substanţiale. Aceste competiţii sunt destinate atât participanţilor, cât şi publicului spectator. În plus, pe Lacul Corbu sunt organizate evenimente și de către terți. Organizatorii au anunțat și faptul că Lacul Corbu s-a îmbogăţit în luna ianuarie cu o serie de supercrapi cu greutăţi cuprinse între 16 şi 30 kg. Pentru informaţii suplimentare şi galeria foto vizitaţi www.crapimari.ro şi Facebook Corbu Lake.

Cei mai buni ­pescari din ­România s-au întrecut pe Lacul Corbu

Cele mai citite

România-Olanda în optimi de finală la EURO 2024. Tabloul complet al meciurilor din optimi

S-a decis tabloul complet al optimilor de finală de la EURO 2024. Cu siguranţă, cea mai aşteptată partidă pentru noi este duelul România –...

Elenei Lasconi i-ar fi suficientă o noapte de președinte ca a lui Geoană, ca să vorbească mai mult ca Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu La cum a început să turuie primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, imediat după ce a fost aleasă online președinte al Uniunii...

FOTO și VIDEO. Incendiu la un centru comercial din Ploiești

Un ansamblu care include magazine şi alţi operatori economici din Ploieşti a fost cuprins de un incendiu, în această dimineaţă, fiind emis mesaj RO-ALERT...
Ultima oră
Pe aceeași temă