31.2 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPatriciu va fi înmormântat sâmbătă, în Cimitirul Bellu

Patriciu va fi înmormântat sâmbătă, în Cimitirul Bellu

Familia Patriciu anunță, într-un comunicat de presă. că omul de afaceri va fi înmormântat la Bucureşti, la o dată şi într-un loc care vor fi făcute publice în perioada următoare, anunță Mediafax. Potrivit B1TV, Dinu Patriciu va fi înmormântat la cimitirul Bellu.

Deşi s-a dorit iniţial ca acesta să fie înmormântat sau chiar incinerat la Londra, după ce familia a aflat din testament ultima dorinţă a omului de afaceri, planurile au fost schimbate. Acesta și-a dorit să fie înmormântat în România, astfel că familia a decis să îi respecte dorința.

"Îi informăm pe toţi cei care i-au fost apropiaţi că funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc în Bucureşti la o dată şi într-un loc care vor fi comunicate de îndată ce formalităţile vizând aducerea trupului său neîsufleţit din Marea Britanie în România se vor finaliza", se spune în comunicatul familiei Patriciu.

Familia Patriciu îşi exprimă, din nou, dorinţa ca despărţirea de omul de afaceri să aibă loc "în condiţii de maximă sobrietate şi decenţă".

"În acelaşi timp, îi rugăm pe reprezentanţii presei, a căror nevoie de a fi informaţi o înţelegem şi o respectăm, să dea dovadă de decenţă şi să se abţină de la exercitarea de presiuni asupra mamei îndurerate a lui Dinu Patriciu, în scopul obţinerii diferitelor detalii. Rugăm insistent să nu mai fie deranjată nici cu apeluri telefonice şi nici prin solicitări făcute la domiciliu", spune familia Patriciu.

Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra, în urma unei infecţii pulmonare.

Cele mai citite

VIDEO. Coreea de Nord susține că a testat cu succes o rachetă cu focoase multiple

Coreea de Nord a reuşit ieri testul unei rachete cu focoase multiple, a informat joi agenţia de stat nord-coreeană KCNA.Regimul de la Phenian "a...

Speranță pentru agricultori, chiar și în condițiile secetei: un morcov răsare din Ciucă, după negocierile cu Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu Agricultorii români se plâng de seceta care a acaparat Europa și țara noastră în special, ce le compromite toate culturile. Se întrevede...

Emma Răducanu, OUT de la Eastbourne. A fost eliminată de Daria Kasatkina

Emma Răducanu, britanica cu origini române, a suferit o înfrângere în sferturile de finală ale turneului de tenis WTA 500 de la Eastbourne. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă