25.7 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântăreața Jennifer Lopez și cei doi copii, implicați într-un accident auto

Cântăreața Jennifer Lopez și cei doi copii, implicați într-un accident auto

Cântăreaţa Jennifer Lopez și cei doi copii au fost implicați, duminică seară, într-un accident auto minor. Mașina în care se afla vedeta a fost tamponată ușor din spate de o altă mașină în timp ce era staționată la un semafor.

Cântăreaţa şi ceilalţi pasageri din automobil au scăpat nevătămaţi din acea coliziune, care a avut loc weekendul trecut, în Malibu, informeazăhollywoodreporter.com.

Jennifer Lopez a publicat pe Instagram o fotografie în care apare alături de buna ei prietenă Leah Remini, într-un automobil, duminică. Fotografia este însoţită de textul următor: "Aşteptând la un semafor, totul era minunat până când un beţivan prost a intrat cu automobilul în partea din spate a noii mele maşini!".

"Slavă Domnului că toată lumea este ok!", a adăugat Jennifer Lopez, precizând că l-a "înjurat pe nenorocit", în timp ce Leah Remini "a rămas foarte calmă".

Potrivit site-ului TMZ.com, actriţa Leah Remini conducea automobilul în care se aflau Jennifer Lopez şi cei doi copii ai acesteia, în momentul în care un şofer necunoscut, aflat la volanul unei camionete, a tamponat partea din spate a vehiculului vedetei americane şi a părăsit locul accidentului. Poliţia a reuşit ulterior să îl identifice şi să îl aresteze. 

Cele mai citite

Drone de un milion de euro achiziționate de MApN prin intermediul unui german

Ministerul Apărării Naționale (MApN) din România a achiziționat 22 de sisteme de drone de spionaj cu aripă fixă de la compania germană Quantum Systems,...

Rusia – Ucraina, ziua 854: Zelenski, inspecție în DonețK

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mers astăzi la Pokrovsk, oraş situat aproape de o zonă dificilă a frontului în regiunea estică Doneţk, pentru a...

RAR aduce lămuriri despre sancționarea conducătorilor auto care folosesc cauciucuri „ all season”

RAR a clarificat că informațiile vehiculate în mass-media despre sancționarea conducătorilor auto care utilizează anvelope "all season" sunt nefondate și fără suport legal. „BREAKING NEWS...
Ultima oră
Pe aceeași temă