Actrița Meryl Streep, mesaj controversat la festivalul de la Berlin

de Andra Dumitru , 12 februarie 2016 - stire actualizata la ora 22:24, 12 februarie 2016
Actrița Meryl Streep, mesaj controversat la festivalul de la Berlin

Actrița Meryl Streep, câștigătoare a trei premii Oscar, a declarat în conferința de presă de la Berlinală - ''Berlinezi, suntem cu toții africani!'', mesaj care produs o adevărată controversă, informează Agerpres.

''Există un sâmbure de umanitate care se regăsește în toate culturile și până la urmă suntem toți originari din Africa'', a explicat actrița care se află la Berlin pentru a prezida juriul celei de-a 66-a ediții a festivalului de film.

Revista americană Variety a încercat să explice remarca actriței făcând legătura cu celebrele cuvinte rostite de președintele american John F. Kennedy la 26 iunie 1963, din apropierea Zidului Berlinului: "Ich bin ein Berliner!''.

Nu este prima dată când Meryl Streep se află în centrul unei controverse pe care tot ea o provoacă. Anul trecut, la un eveniment dedicat filmului "Suffragette" a apărut purtând un tricou pe care era inscripționat mesajul ''Mai degrabă rebelă decât sclavă'', care a părut mai degrabă lipsit de sensibilitate în perspectiva experiențelor îndurate de femeile afro-americane, încheie DPA.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design