5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop 18 octombrie. Racii trebuie să-și asume rolul de lider. Ce sfaturi...

Horoscop 18 octombrie. Racii trebuie să-și asume rolul de lider. Ce sfaturi au astrele pentru celelalte zodii

Miercuri, racii sunt sfătuiți să-și asume rolul de lider, pentru că îi inspiră pe toți, iar balanțele își văd toate planurile îndeplinite. ​

Berbec – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Profita de fiecare invitatie care ti se face azi si de fiecare cuvant bun indreptat spre tine, pentru ca toate contin energie pozitiva ce iti vor face ziua mai fericita. Chiar simti lumina calda a iubirii care te invaluie atunci cand te afli in compania unor persoane care te rasfata in gesturi de simpatie si afectiune si oferi si tu la fel de mult inapoi. Datorita lor, vei trai momente de varf, in care schimbul de vorbe bune, de incurajari sincere, de povesti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevarata vor fi la cote maxime. Pur si simplu simti energia pozitiva cum te insoteste peste tot si ai motive de maxima bucurie!

Taur – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Simti o mare apasare pe inima din cauza unei dezamagiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta sa cantaresti acest gol atat de mult, pentru ca e o tristete trecatoare ce poate fi imediat compensata cu altceva. Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca, desi din directia de unde asteptai un miracol nu apare nimic, ti se ofera in schimb altceva la fel de bun, dar pe care esti tentat sa-l respingi pentru ca nu seamana cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un inlocuitor la fel de bun care iti va diminua greutatea de pe inima, dar depinde numai de tine sa accepti cea ce ti se ofera. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Gemeni – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Ofera-ti ragazul de a sta putin cu tine insuti, pentru a te gandi la ce ai tu nevoie. Nu incerca sa le rezolvi singur pe toate, ci exprima-ti in felul tau dorintele in aceasta conversatie intima, spune-le si cu voce tare, in singuratate, daca simti nevoia, pentru ca acest gest va avea rolul de a trimite visele tale mai repede la ceruri. Cineva te aude, chiar si fara sa stii, si vei avea marea uimire, dupa o vreme, sa vezi ca rugaciunea ta a fost ascultata si acum isi arata urmarile. Nu-ti pierde speranta in ceea ce crezi, continua sa astepti cu incredere, pentru ca uneori cele mai bune lucruri nu se intampla repede si nici atunci cand vrei tu. Cere-le, cheama-le cu gandul si apoi asteapta efectele!

Rac – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Nu tine cont de ceilalti astazi, pentru ca ai libertate totala de miscare si de decizie. Poti deveni un exemplu de reusita in ochii tuturor prin originalitatea de care dai dovada. Tu nu mergi pe cai batatorite, esti un deschizator de drumuri si, daca reusesti sa-i convingi si pe altii sa ti se alature, succesul nu e departe. Daca nu exista altii cu veleitati de lider in anturaj, erijeaza-te tu in conducator si du-i pe toti catre rezultatele cele mai bune ale acestei zile. Trebuie sa fii tu seful, altfel simti ca ti se pun bete in roate la orice pas.

Leu – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Tu ai o atitudine pozitiva si tonica, dar cand te uiti in jurul tau, nu ai parte de o atmosfera la fel de placuta din partea celor care iti tin companie. Unii vor profita de buna dispozitie pe care o degaji pentru a se incarca si ei de energie, dar in schimb risti sa aluneci tu pe panta pesimismului, molipsindu-te de la ceilalti. Cineva din familie trece prin momente dificile si tu ii stai alaturi trup si suflet si suferi pentru el de parca ar fi chiar problemele tale. Ii faci foarte bine cu simpla ta prezenta si incerci sa-l ajuti cum poti, sperand sa-l vezi din nou zambind.

Fecioară – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Esti genul de om care crede doar atunci cand vede, iar azi vei primi atat de multe semnale clare ce iti alunga orice urma de nesiguranta incat ar fi culmea sa le pui si pe ele la indoiala. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ti apare in cale, pentru ca toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine. Sunt mesaje cat se poate de limpezi ca mergi in sensul cel bun, deci nu mai are rost sa te indoiesti de tine sau de succesul drumului ales. Parca cineva tot iti ofera mici informatii care iti confirma ceea ce intuitia deja isi transmitea, dar nu credeai fara a avea si niste garantii foarte certe. Acum le ai!

Balanță – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Visul tau cel mare prinde contur din ce in ce mai bine, ceea ce te motiveaza la maximum! Tragi tare, faci pasi mari spre implinirea lui si, cat timp depinde numai de eforturile tale, esti capabil de adevarate minuni. Ai toate motivele de satisfactie cand vezi cum inainteaza planurile tale! Unii au spus ca visezi mult, ca ai teluri imposibile, dar le poti demonstra practic faptul ca tu nu numai visezi frumos, dar detii si toate instrumentele si resursele pentru a ajunge acolo unde visezi. Trage tare, pentru ca merita eforturile, caci tinta ta cea mai inalta este aproape!

Scorpion – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Ai mare grija la deciziile categorice pe care esti gata sa le iei. S-ar putea sa fie niste alegeri facute in pripa care, mai devreme sau mai tarziu, te vor pune intr-o situatie dificila. Daca pe tine te scoate dintr-un impas, nu la fel se poate spune despre cei din jur, care vor primi decizia ta ca pe o veste bomba. Fii deci prudent cand spui azi un da sau un nu, pentru ca s-ar putea sa sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de raspunsul tau. Daca e un refuz, fa-l sa nu sune ca o usa trantita in nas, ca sa nu strici de tot planurile unui coleg care avea nevoie de acest raspuns de la tine.

Săgetător – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Iti convine de minune atmosfera calma care se lasa peste unele planuri care momentan nu mai aduc nimic nou in atentie. Ocupa-te de o serie de lucruri banale care tot astepta la rand, dar dupa ce le vei duce pe toate la indeplinire, vei vedea ca, dintr-o data, se elibereaza lista ta de sarcini, lasand loc pentru multe alte preocupari interesante. Fa un efort sa termini acele aspecte minore de care pana acum nu aveai chef sa te ocupi, pentru ca vei sterge dintr-un foc un sir lung de maruntisuri care se tot aglomerau. Scapi de ele si rasufli usurat!

Capricorn – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Esti extrem de generos astazi si nici nu te uiti la bani sau la bunurile pe care esti gata sa le oferi cu inima deschisa. Conteaza cel mai mult pentru tine sclipirea din ochii celor care primesc azi semnele tale de bunatate si zambetul de pe fata lor atunci cand apari in calea lor. Datorita acestor gesturi de minunata marinimie si spirit umanitar vei castiga admiratia sincera a multor oameni care chiar aveau nevoie de un mic motiv de bucurie care iata, vine de la tine. Ca este un caine care cere o bucata de paine, un sarman de pe strada sau cel mai bun prieten care are nevoie de un cuvant bun, tu esti langa ei cu tot sufletul.

Vărsător – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Ai mare grija in cine te increzi azi, pentru ca exista riscul sa pici in capcana unui mare mincinos care stie sa te convinga cu siretlicuri infantile. Acesta apeleaza la umor pentru a-ti castiga simpatia, dar ceea ce face in culise te poate lasa cu gura cascata. Nu crede tot ce spune, nu lua de bune promisiunile sale si nici informatiile pe care le emite, ci ramai in permanenta alert si prudent, fara a-l lasa sa-ti distraga atentia cu cine stie ce pacaleli aparent inofensive. Ceea ce urmareste el pe la spate nu e deloc in beneficiul tau, ci doar al lui!

Pești – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Proiectele tale de viitor au toate sansele sa se concretizeze daca reusesti sa-i implici si pe altii. Fie ca apelezi la cei din familie sau la colegii tai, incearca sa le susciti si lor interesul pentru ceea ce ai dori sa atingi, pentru ca sansele de succes sunt majore numai prin unirea mai multor forte in aceeasi directie. Optimismul lor iti este de folos, pentru ca tu nu stai tocmai bine la acest capitol, dar daca ei te imping de la spate, acest lucru te va stimula sa colaborati eficient pentru un rezultat comun ce va multumi pe toata lumea, dar al carui initiator ai fost chiar tu.

Horoscop oferit de www.acvaria.com.

Cele mai citite

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

Rusia cere Germaniei să recunoască drept genocid asediul Leningradului

Rusia a transmis Germaniei o "notă" în care cere ca asediul asupra orașului Leningrad, din timpul celui de-al doilea Război Mondial, să fie recunoscut...

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...
Ultima oră
Pe aceeași temă