31.2 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialSerena Williams a câștigat turneul de la Cincinnati

Serena Williams a câștigat turneul de la Cincinnati

Liderul mondial WTA Serena Williams a câștigat turneul de tenis de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Americanca s-a impus în finală, cu scorul de 6-4, 6-1, în fața Anei Ivanovic, locul 11 WTA, din Serbia.

Williams a câștigat al 62-lea titlu din carieră, respectiv al cincilea din acest an. Serena Williams nu va participa la New Haven, care debutează săptămâna aceasta, următorul tuneu la care va lua startul fiind US Open.

Adversara sa, Ivanovic, trecuse în semifinale de Maria Șarapova. Rusoaica a eliminat-o în sferturile de finală pe Simona Halep, după un meci dramatic, încheiat în trei seturi.

La turneul de la Cincinnati au mai participat şi Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur de Ana Ivanovic și Irina-Camelia Begu, eliminată tot în prima rundă, de Zarina Dias.

Câștigătorul primește la Cincinnati 900 puncte WTA și un cec în valoare de 467.300 dolari. Williams a primit doar 280 puncte, diferența dintre punctele cucerite anul trecut când a pierdut finala și cele 900 care îi revin în mod normal câștigătorului.

Cele mai citite

Stăpânește Arta Analizei Datelor cu Cursul de Data Analyst de la GoIT și Ghidul de Prețuri

Introducere în Cursurile de Data Analyst de la GoIT Într-o lume tot mai digitalizată, analiza datelor devine o competență esențială pentru orice profesionist în IT....

Bulgaria vrea ca UE să intervină într-o dispută cu Macedonia de Nord

Bulgaria caută să implice Uniunea Europeană în disputa sa cu Macedonia de Nord în ce priveşte menţionarea etnicilor bulgari în preambulul Constituţiei ţării vecine,...
Ultima oră
Pe aceeași temă