Irina-Camelia Begu, victorioasă la Bucureşti

de Razvan Voiculescu , 24 iulie 2011
irina

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 56 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat sâmbătă turneul BCR Ladies Open România de la Bucureşti, dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari. Begu a învins-o, în finală, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Laura Pous-Tio (Spania), poziţia 84 în ierarhia mondială şi a şasea favorită a competiţiei.

„A fost destul de obositor şi cu greu am reuşit să mă adun în meciul acesta. Laura a jucat foarte bine şi constant. În setul al doilea, am simţit cum mă lasă puterile. Nici nu ştiu cum am scăpat trei mingi de meci. Ea nu a avut ce să piardă, a jucat agresiv, i-a intrat totul. (...) Publicul m-a ajutat foarte mult. Antrenorii m-au încurajat şi au tras de mine şi am zis că trebuie să termin meciul în două seturi", a declarat pentru Mediafax Begu.

Proba de dublu de la BCR Ladies Open România de la Bucureşti, a fost câştigată de perechea Irina-Camelia Begu/Elena Bogdan, cap de serie numărul 3, care a trecut, în finală, cu scorul de 6-7 (1/7), 7-6 (7/4), 16-14, de cuplul Maria Elena Camerin/Ipek Senoglu (Italia/Turcia), cap de serie numărul 4. 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design