32.6 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăLifestyleChiricheș, aproape de un transfer la Chelsea. Ar putea înlocui o legendă!

Chiricheș, aproape de un transfer la Chelsea. Ar putea înlocui o legendă!

Vlad Chiricheș este tot mai aproape de un transfer la o nouă echipă, mai multe cluburi fiind interesate de serviciul românului, după ce la Tottenham a devenit mai mult rezervă.

Jose Mourinho, care îl monitorizează de mai multă vreme pe Vlad Chiricheș, și l-ar dori în primul 11, la Chelsea, chiar în locul lui John Terry, veteranul de 33 de ani al londonezilor fiind foarte aproape de a pleca de pe Stamford Bridge, potrivit presei engleze. Chiricheș, care a demonstrat că poate evolua foarte bine în centrul apărării ar fi varianta perfectă pentru a intra în locul lui Terry, cu toate că Mourinho și l-ar dori pe român indiferent dacă Terry își va prelungi sau nu contractul cu Chelsea.

Chiricheș nu s-a mai ridicat la nivelul așteptărilor fanilor și a conducerii lui Tottenham la ultimele meciuri, mai ales că el a revenit după o accidentare la spate care l-a ținut mai multe săptămâni departe de teren. Tottenham, care mai poate spera doar la locul 5, cu o etapă înainte de finalul sezonului, a pierdut în ultima etapă, scor 2-0 cu West Ham. Însă românul a fost criticat mai ales pentru evoluția din partida cu West Bromwich, încheiată 3-3.

Cu toate acestea Chiricheș și-ar putea găsi din nou un loc de titular la Tottenham dacă la conducerea băncii tehnice va veni antrenorul lui Ajax, Frank de Boer, care a câștigat al patrulea titlu consecutiv în Olanda. Boer a fost impresionat de jocul lui Chiricheș încă din sezonul trecut, când Steaua a eliminat-o pe Ajax din Liga Europa, după un meci dramatic, dus la loviturile de pedeapsă, la București.

Indiferent de prestația sa la Tottenham din ultimele meciuri Chiricheș nu duce lipsă de oferte. În cazul în care Chelsea nu va veni cu o ofertă concretă în această vară sau dacă românul nu va fi păstrat la actualul club, el ar putea ajunge la Besiktas, în Turcia, acolo unde ar fi dorit sub formă de împrumut. Până în prezent Chiricheș a evoluat în 23 de meciuri pentru Tottenham.

Chiricheș a ajuns la Tottenham la începutul acestui sezon, transferat de la Steaua pentru 9,5 milioane euro, o sumă record în fotbalul românesc.

 

Cele mai citite

Ministerul Educației, despre cum s-a desfășurat a doua probă de la Evaluarea Națională

Astpzi, s-a desfășurat a doua probă scrisă (Matematică) din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (sesiunea 2024). Au fost prezenți 153.013 absolvenți ai clasei...

Mircea Geoană: Preşedintele României trebuie să fie deasupra partidelor

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, consideră că preşedintele României trebuie să fie deasupra partidelor politice şi să nu depindă de vreo formaţiune...

Rusia și-ar putea restrânge relațiile diplomatice cu Occidentul

Rusia ia în considerare o posibilă scădere a nivelului relaţiilor sale diplomatice cu Occidentul din cauza implicării tot mai mari a SUA şi a...
Ultima oră
Pe aceeași temă