17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialStarul scoţian al tenisului, hărţuit de camerista hotelului unde era cazat: "S-a...

Starul scoţian al tenisului, hărţuit de camerista hotelului unde era cazat: “S-a aşezat lângă mine în pat şi a început să-mi mângâie braţul”

Starul scoţian al tenisului, Andy Murray, a fost hărţuit de o angajată a unui hotel unde a fost cazat pentru o competiţie sportivă. Ulterior, Murray a povestit că femeia l-a urmărit şi în hotelurile din Rotterdam și Barcelona, unde sportivul disputa turnee din circuitul ATP, transmite BBC.

“Aveam pe uşa camerei semnul “Nu deranjaţi”, însă, această femeie a intrat în încăpere fără să ţină cont de semn, s-a aşezat în pat lângă mine şi a început să îmi mângâie braţul în timp ce dormeam”, citează BBC.

Campionul turneelor Wimbledon şi US Open a declarat că acest episod este cea mai nebunească situaţie în care a fost implicat şi nu ştie dacă femeia este fană sau nu, însă gestul ei este cam extrem.

Tenismenul a fost întrebat care este cea mai frumoasă femeie din lume, şi fără să stea pe gânduri, Murray a declarat că în fruntea listei se află soţia sa, Kim, iar pe locul al doilea ar fi actriţa Halle Berry.

 

Cele mai citite

Ministrul Tîlvăr refuză dezvăluirea detaliilor secrete

România este de 20 de ani membră NATO și armata ei încă e copleșită de tehnică sovietică.  Tehnica sovietică reprezintă 70% din înzestrarea Armatei...

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...

Un nou sondaj Eurobarometru reflectă opiniile și așteptările cetățenilor UE înainte de alegerile europene

Cel mai recent sondaj Eurobarometru standard arată că europenii doresc ca UE să fie mai puternică și mai independentă. “În special, peste trei sferturi dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă