15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. 1.000 de oameni au participat, la Cluj,la 'Marşul pentru viaţă'

FOTO. 1.000 de oameni au participat, la Cluj,la ‘Marşul pentru viaţă’

Aproximativ 1.000 de persoane au participat, duminică, la Cluj, la ‘Marşul pentru viaţă’, care are drept scop promovarea vieţii, a valorii şi a unicităţii ei, scrie AgerpresParticipanţii au purtat bannere cu mesaje de tipul ‘Vreau şi eu să trăiesc’, ‘Protejează viaţa, spune nu avortului’, ‘Viaţa are prioritate’, ‘Dumnezeu creează viaţa, avortul o omoară’, ‘Un copil e o bucurie’. 

‘Marşul pentru viaţă are ca scop promovarea vieţii, a valorii şi unicităţii ei şi a dreptului la viaţă pe care îl au toţi copiii nenăscuţi. Mesajul este unul pro viaţă, împotriva avortului şi ne dorim ca oamenii şi societatea să conştientizeze valoarea vieţii, faptul că este sacră’, a declarat Roxana Stanciu, unul dintre organizatorii marşului. 
La rândul său, mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, a spus că sporul natural în România este mult mai mic decât în cazul familiilor musulmane. 
‘Ca să trăim o viaţă normală, noi, cei din România, ar trebui ca fiecare familie să aibă măcar trei copii, unul pentru mama, unul pentru tata şi celălalt pentru ţară şi biserică. Altfel ne diminuăm, îmbătrânim, ne împuţinăm’, a menţionat Andrei Andreicuţ. 
Printre alţii, la marş au participat şi episcopul Pavlos din Drama, Grecia, şi episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, Florentin Crihălmeanu. 

Cele mai citite

Turcia nu va relua schimburile comerciale cu Israelul

Turcia a declarat că nu va relua schimburile comerciale cu Israelul, în valoare de 7 miliarde de dolari pe an, până când nu se...

MESAJE DE PAȘTE 2024: Trimite cele mai frumoase urări de Înviere

O selecţie a celor mai inspirate:mesaje de Paşte, felicitări şi urări de Înviere care pot fi trimise prin SMS apropiaţilor, în noaptea de înviere. SMS DE PAŞTE, URĂRI DE PAŞTE, MESAJE DE...

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...
Ultima oră
Pe aceeași temă