18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăPoliticăTeodorovici: salariul minim creşte cel mai târziu de la 1 ianuarie

Teodorovici: salariul minim creşte cel mai târziu de la 1 ianuarie

„Analizăm care este data optimă şi vom lua o decizie. Este posibil ca hotărârea de Guvern să apară săptămâna viitoare”, a precizat Teodorovici.

Ministerul spune că Guvernul are în vedere şi reducerea dezechilibrelor dintre salariile de la stat şi cele din mediul privat. „Legea salarizării vine şi cu o reaşezare a zonei publice”, a spus ministrul.

Teodorovici spune că salariile mari din zona publică au fost date pentru a atrage specialişti.

 

Teodorovici critică prestaţia Guvernului Cioloş: au blocat fonduri UE, acum fac afaceri

România ar fi beneficiat de sume mult mai mari din partea UE dacă Guvernul Cioloş nu ar fi blocat fondurile, dar miniştrii de atunci s-au mulţumit să vadă cum este în administraţie şi să adune informaţii pentru a le folosi în afaceri, a declarat la Antena 3 ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici.

Teodorovici spune că România a primit 48,6 miliarde de euro de la UE şi a contribuit cu 16,5 miliarde de euro, dar că ar fi trebuit să primească mai mult. ”Din păcate a fost guvernul din 2016, care doar a blocat”, a spus ministrul.

Teodorovici spune că banii primiţi au rămas în mare parte în ţară, dar că o parte au plecat spre alte state din UE, în urma contractelor care au fost semnate şi a plăţilor făcute.

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani,...
Ultima oră
Pe aceeași temă