Premierul Tudose, despre modificarea Legilor Justiției: Avem oameni care ne „iubesc” peste tot. Nu vreți să vină toate avizele și să vorbim după aceea?

de Roxana Petre , 07 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 22:07, 07 septembrie 2017
Premierul Tudose, despre modificarea Legilor Justiției: Avem oameni care ne „iubesc” peste tot. Nu vreți să vină toate avizele și să vorbim după aceea?

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seara, într-un interviu acordat Digi24, că nu a discutat cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, despre proiectul de modificare a Legilor Justiției, întrucât așteaptă avizul de la Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM).

„Nu, eu i-am spus că doresc să discute cu mine pe bază de pachet și de avizul de la CSM. Nu are rost să vorbim înainte. Conținutul va fi asumat când va trece prin Guvern”, a răspuns Mihai Tudose, întrebat dacă Tudorel Toader i-a prezentat pachetul de Legi ale Justiției.Întrebat despre procedura de numire a procurorilor-șefi, el a răspuns: „Nu vreți să vină toate avizele și să vorbim după aceea?”

„Până la urmă, toată lumea e numită politic. Haideți să vedem exact ce vor toți actorii, să vedem avizul de la CSM, le cântărim. Avem oameni care ne <<iubesc>> peste tot, ca să spun așa”, a mai spus șeful Executivului. 

 

 

Loading...

Comentarii

 • Nu vrem sa asteptam sa va vina avizele, domnule!

  08 septembrie 2017 18:08

  Am mai patit-o cu voi, politicienii alde-psd, lipsiti de cinste, de obraz, de respect fata de cetatenii tarii si fata de normalitate! Sunteti mincinosi, hoti ordinari, nu doar noaptea, ci permanent. Vrem sa nu va atingeti de Justitie, de DNA, de Parchetul General, adica vrem ca justitia sa fie independenta! Va mananca frica de puscarie, incepand cu banditul care va sta in frunte! Nu ne mai sfida, stimabile, nu va iubim, va dispretuim!

  raspunde comentariului
 • Lorica

  08 septembrie 2017 14:04

  Ca sa ma ameninte, inainte de orele 13,au dat drumul la cele 4 boxe de deasupra camerei mele,atit de tare,incit,pelinga durerea de urechi ce mi-a produs-o,toata zona din jurul urechii ma durea la atingere ! Pe cine protejeaza Politiade peste 6 ani ! Ca intr-o tara care nu este condusa de nimeni !

  raspunde comentariului
 • ioan

  08 septembrie 2017 9:13

  incredibil cum astazi in 2017 suntem condusi de mahalagii astia care in afara de propriul buzunar nu ii intereseaza nimic. inculti , incompetenti si mai ales fara scrupule in jaful organizat de distrugere a tari noastre , aceste specimene sunt in stare de orice. si mai socant este ca tara a mai avut asemenea experiente si sta lejera fara sa reactioneze. pe cand se vor trezi o sa aibe calusul in gura si garnisiti cu o gramada de legi care le permite doar sa lucreze fara incetare pt a contribui la imbogatirea talharilor. TREZESTE-TE ROMANIA !!!!!!

  raspunde comentariului
 • Lorica

  08 septembrie 2017 8:48

  Nu stiti unde este? CL18,ap.9.SRI stie mai de mult aceasta locatie.

  raspunde comentariului
 • centrix

  08 septembrie 2017 8:24

  Diferenta intre stanga si dreapta este ca in stanga sunt prosti care se cred destepti in mica lume pe care o pricep ei cumva, invidiosi pe adevaratii destepti pe care ii cred escroci ca nu le pricep viziunile si impotriva carora vor lupta disperat ca i-ar submina sa-si realizeze ideosincraziile , iar in dreapta sunt destepti care nu se cred suficient de intelepti sa isi ia raspunderea conducerii pentru ca vad dificultatile. Primii castiga alegeriule si sunt buni numai in solutii simple si urgente, solutiile complexe le sunt straine si in final falimenteaza tarile pe termen lung comunismul, fascismul, nationalistii, fundamentalistii, revolutionarii temperamentali. Prostii nu au dovezi decat numarul statistic de votanti instinctuali, superficiali, minoritatea elitelor pierde vezi 80 iliescienii si 4 Ratiu intotdeauna si singura lor solutie sa gaseasca microclimate favorabile.

  raspunde comentariului
 • Lorica

  08 septembrie 2017 7:50

  Sectia din Iasi,de mare tolrranta la infractiuni,a monitorizat cel putin 2-3 zile " arma ?

  raspunde comentariului
 • Lorica

  08 septembrie 2017 7:37

  Dreptatea,respectarea legilor este problema Romaniei. Cind ,sectia a2a de Politie Iasi,va confisca,"arma, al carei efect tece prin pereti,periclitindu-ne viata ? Sau ,chiar Politia,este proprietara "armei ?

  raspunde comentariului
 • Cristian

  08 septembrie 2017 7:20

  Normal ca va "iubesc" toti. Trebuie sa fie cu ochii pe voi ca pe "butelie".Sinteti o gasca de banditi care ati prostit fraierii si sint destui bag seama din romanica la alegeri....

  raspunde comentariului
 • caineanuion

  07 septembrie 2017 23:13

  Numiri politice,da însă nu in Justiție!0 ar trebui că nici în instituții sau administeAtie dar in niciun că în Justiție!

  raspunde comentariului
 • Ion

  07 septembrie 2017 23:05

  Aveti multi penali si puscariasi care va iubesc dar nu cred ca ambasadele straine vor mai tolera sa se vorbeasca romaneste intr-o Romanie condusa de hoti si mincinosi.

  raspunde comentariului
 • Ecce Arianus

  07 septembrie 2017 22:30

  Pizderule, vezi că și kuriștii au oameni care se iubesc unul pe altul precum Fuhrerul i-a iubit și pe ei. Ecce iubirea altfel.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design