17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăPoliticăCExN al PSD se reuneşte din nou, miercuri

CExN al PSD se reuneşte din nou, miercuri

“Noi am avut o întâlnire azi la partid între colegii BPN, mâine am convocat un CEx şi vom ieşi apoi să spunem public cum ne-am adaptat la hachiţele lui Klaus Iohannis”, a declarat Codrin Ştefănescu, marţi seară la postul B1 TV.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, liderii PSD nu au primit o ordine de zi, au declarat surse din partid, pentru Mediafax. Conducerea lărgită a PSD se va reuni, miercuri, la Parlament, de la ora 17.00, într-o şedinţă a CExN, au adăugat sursele citate.

Social-democraţii au votat, în şedinţa de marţi a BPN al partidului, ca Lia Olguţa Vasilescu să fie propusă pentru Ministerul Dezvoltării, iar Mircea Drăghici pentru portofoliul Transporturilor, au declarat surse ale formaţiunii.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că nu va semna decretele de numire în funcţia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguţa Vasilescu şi pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale.

Cu toate că CEx al PSD a decis, luni, remanierea lui Paul Stănescu de la Ministerul Dezvoltării, şeful statului nu a semnat decretul de revocare a acestuia din funcţie.

De asemenea, Ilan Laufer a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută marţi seară la sediul PSD, că refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a îl numi la Ministerul Dezvoltării este un act antisemit, anunţând că va face plângere împotriva acestuia la CNCD.

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Camila Giorgi, retragere misterioasă din tenis. Motivul pentru care se zvonește că ar fi fugit în Statele Unite

Camila Giorgi, una dintre cele mai sexy jucătoare din circuitul feminin, a ales să se retragă din tenis într-un mod bizar. Italianca de 32 de...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...
Ultima oră
Pe aceeași temă