22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleCel mai potrivit semineu, direct din atelierul de creatie Seminee Expert

Cel mai potrivit semineu, direct din atelierul de creatie Seminee Expert

Alegerea unui semineu profesional este o responsabilitate, dar este una pe care o puteti imparti cu echipa Seminee Expert.

Lideri pe piata pentru produsele pe care le furnizeaza si pentru creatiile artizanale din atelierul lor. Puteti profita de expertiza lor pentru a va alege cel mai potrivit semineu pentru caminul dvs.

 

„Incalzim inimi si case” este motto-ul si promisiunea Seminee-Expert.ro

Colaborarea se poate transforma intr-un parteneriat pe termen lung, pentru ca pe langa opinii subiective este ideal sa aveti recomandarea unui specialist, mai ales atunci cand vine vorba de instalare, verificari si curatari periodice.

 

Cu ce vine diferit Seminee Expert?

Achizitionarea unui semineu nu este un proces banal de vanzare-cumparare, nici pentru dvs, nici pentru ei. Specialistii stiu cat de valoros poate fi un semineu pentru incalzirea caminului si pentru schimbarea atmosferei generale in spatiul de locuit.

Insa, adevarata apreciere vine in timp, pe masura ce va obisnuiti cu acest element nou si viu, in definitiv, cu atat mai mult va creste valoarea semineului.

Principala preocupare a specialistilor este confortul si siguranta dvs. Colaboararea cu producatori de top in Europa care le impartasesc valorile este vitala si acest lucru este vizibil si testabil in toate semineele, focarele sau sobele pe care le produc si instaleaza.

Nordpeis, Kalfire, Spartherm si Carbel, printre altii inoveaza constant sisteme de incalzire de acest tip, gandite pentru utilizarea in siguranta, fara poluanti si cat mai economic cu putinta.

Exista o grija pentru integritatea semineului, pentru confortul la utilizare si pentru un design mereu nou, pe care atat producatorii, cat si specialistii care instaleaza semineele, o impart cu dvs.

        

Oricine poate avea un semineu?

Primul aspect care limiteaza atunci cand vine vorba de achizitionarea unui semineu este spatiul. Intr-adevar, nu puteti instala intotdeauna un semineu traditional oriunde, dar exista seminee care folosesc combustibili gazosi, seminee pe gaz si cele cu bio-etanol sunt cele mai des folosite pentru amenajarea apartamentelor sau pentru spatii restranse.

Pentru o atmosfera relaxanta, puteti alege oricand un astfel de semineu, mai ales ca il puteti intretine foarte usor, iar costurile pentru combustibil nu sunt foate ridicate. Chiar si semineele construite ca sistem principal de incalzire se pot deovedi destul de economice. Un specialist va poate indruma cum sa folositi cat mai eficient semineul, in functie de asteptarile dvs.

Pe langa diferenta data de combustibili, puteti alege intre seminee suspendate sau incorporate. Pentru ambele cazuri, echipa de creatie din atelierul Seminee Expert este mereu pregatita pentru un nou proiect.

Experienta acumulata in constructia a peste 1.000 parti decorative pentru seminee, cu diferite materiale metalice, ceramice, marmura sau piatra, este una de care puteti beneficia pentru un semineu unic, indiferent de design-ul ales.

Pentru incalzirea atomosferei in caminul dvs aveti disponibile multe optiuni ornamentale, dar daca doriti si functionalitate, un semineu indeplineste  cu succes toate asteptarile.

Descoperiti optiunile din catalogul online https://www.seminee-expert.ro/ sau contactati specialistii Seminee Expert pentru mai multe informatii.

 

Date de contact

Telefon: 0721 280 587 / 0784 292 820 / 0744 207 437

E-mail: office@seminee-expert.ro

Showroom: Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti (Tel: 0 21 659 65 19)

 

       

Cele mai citite

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...
Ultima oră
Pe aceeași temă