20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiO adolescentă și-a înscenat propria răpire

O adolescentă și-a înscenat propria răpire

Apelanta a mai specificat faptul că minora a revenit la domiciliu, iar împreună se vor deplasa la sediul Postului de Poliție Tuzla pentru a reclama cele întâmplate.

Ca urmare a sesizării, la nivelul I.P.J. Constanța s-a constituit, de îndată, o echipă complexă, pentru luarea măsurilor care se impun și identificarea autorului în cauză.

Minora a fost audiată, în prezența mamei, cu privire la cele întâmplate. Imediat, polițiștii s-au deplasat la locul de unde ar fi fost luată aceasta.

Polițiștii au parcurs întregul traseu indicat de minoră, aceasta oferind detalii cu privire la marca autoturismului și la semnalmentele bărbatului care ar fi luat-o împotriva voinței sale.

În urma cercetărilor, investigațiilor, declarației minorei și vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, polițiștii au stabilit faptul că cele relatate nu corespund realității.

În fapt, minora a recunoscut faptul că ar fi întârziat acasă, iar pentru a nu fi trasă la răspundere și certată de mama sa, fiind influențată de cercul de prieteni cu care și-ar fi petrecut timpul, ar fi înscenat răpirea.

 

Cele mai citite

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă