Secret Service neagă că ar fi aprobat întâlnirea fiului lui Trump cu avocata din Rusia, deși acest lucru fusese sugerat de avocatul președintelui SUA

de Mihai Diac , 17 iulie 2017 - stire actualizata la ora 08:42, 17 iulie 2017
Foto: Arhivă

Secret Service, instituția care asigură protecția șefilor de stat ai Statelor Unite, a dezmințit ideea lasată de avocatul personal al președintelui Donald Trump, potrivit căruia acest serviciu ar fi aprobat o întâlnire între fiul liderului de la Casa Albă și cetățeni ruși, în timpul campaniei din 2016, informează Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Secret Service, Mason Brayman, a subliniat că fiul președintelui Donald Trump nu beneficia de protecția serviciului în iunie 2016, când s-a întâlnit cu avocata venită din Rusia, Natalia Veselnițkaia.


„Ei bine, mă întreb de ce Secret Service, dacă era abject, de ce Secret Service le-a permis accesul acestor oameni. Președintele beneficia de protecția Secret Service în acel moment, iar acest lucru mi-a ridicat un semn de întrebare", a declarat, duminică, Jay Sekulow, membru al echipei de avocați ai lui Donald Trump, la postul de televiziune ABC.

 

Avocata a sugerat inițial că are informații compromițătoare despre contracandidata lui Donald Trump, Hillary Clinton, dar ulterior a revenit asupra acestei declarații și a spus că n-a avut asemenea informații.

 “Donald Trump Jr nu era protejat de US Secret Service în iunie 2016. Din acest motiv, noi nu am fi verificat pe nimeni cu care s-a întâlnit în acea perioadă”, a spus Mason Brayman.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design