22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSpecialDoamnele au emisiunea lor la Itsy Bitsy FM

Doamnele au emisiunea lor la Itsy Bitsy FM

“Lejer pe tocuri” este singura emisiune radio dedicată stării de bine a femeilor din România şi ea poate fi ascultată acum la Itsy Bitsy FM. O emisiune cu aromă de întâlnire între prietene, care îţi aduce informaţii de care ai nevoie, Happy Music şi multă bucurie. Realizatoarea ei, Ruxandra Rusan, este mama unui băiat de 9 ani şi o jurnalistă iubită de toţi cei care o cunosc. Realizatoarea emisiunii “Lejer pe tocuri” a acceptat noua provocare atât din rolul ei de mamă, cît şi din rolul de jurnalist cu experienţă de 18 ani în presa scrisă şi TV. “Să stai lejer pe tocuri este la fel de provocator ca a fi relaxată în viaţa de mamă, de gospodină, de soţie, de angajată etc. Ştiu că nu este uşor să vrei să le faci pe toate bine şi să îţi mai rămână şi timp pentru tine, dar caut mereu soluţii şi le împărtăşesc cu drag cu voi pe frecvenţa Itsy Bitsy FM.” declară realizatoarea Ruxandra Rusan.

Şi pentru că reţeta Ruxandrei pentru o zi frumoasă este asezonată cu Happy Music, cu tips-uri de sănătate, frumuseţe şi parenting şi te ajută să îţi faci treburile zilnice într-o stare excelentă, “Lejer pe tocuri” este emisiunea care te însoţeşte cel mai bine în maşină, acasă, la serviciu, oriunde vrei.

În luna octombrie Ruxandra are o surpriză pentru toate ascultătoarele ei oferind zilnic un abonament medical la o clinică privată. Abonamentul este valabil pentru o mamă şi copilul ei, timp de un an de zile. Pentru a câştiga acest cadou ascultătoarele trebuie să fie pe frecvenţa Itsy Bitsy, de luni până vineri, de la 9:00 la 12:00 şi să descopere parola zilei. Valoarea totală a premiilor este de 22.500 lei.

Ruxandra Rusan este o ardeleancă autentică, ajunsă în Bucureşti la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării în anul 2000. Ea a lucrat atât în presa scrisă pentru mămici, cât şi în TV, având mereu un cuvânt de spus doamnelor.

Despre ITSY BITSY - Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din România pentru părinţi șicopii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi și copii și evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în prezent în București și în peste jumătate din teritoriul României.

Mai multe informatii:

PR Manager Monica Popescu

Tel – 0726 24 04 94

monica.popescu@itsybitsy.ro

Cele mai citite

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă