Marian Fișcuci, fostul administrator al Teldrum, este audiat la DNA

de Mihai Diac , 13 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 10:29, 13 noiembrie 2017
Marian Fișcuci

Omul de afaceri Marian Fișcuci, fostul administrator al companiei Teldrum, s-a prezentat luni la sediul DNA pentru a fi audiat într-un dosar de corupție, informează Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, acesta urmează să fie audiat în dosarul privind Tel Drum.

Despre această firmă, cu sediul în Teleorman, s-au făcut speculații că ar fi controlată de apropiați ai lui Liviu Dragnea.

Comentarii

 • Tepus

  13 noiembrie 2017 13:46

  ACUM DNA IL VREA !! IL INVITA PE DRAGNEA !! SA DECLARE CE-A FURAT !! SI SA REDEA TOT LA STAT. !! SA PLATEASCA, AM MAI ZIS, !! MACAR HOTELUL TURRIS. !! SAU SA DEA AVEREA TOATA, CA E DE LA STAT FURATA.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  13 noiembrie 2017 13:45

  INTREBARI PT. DNA, PARCHETUL GENERAL SI SRI. Se impun urmatoarele intrebari 1. De ce nu a fost arestat pana in prezent infractorul Dragnea, pt. ca a furat Hotelul Turris, in 2009, cu ajutorul sotiei sale Bombonica si srijinit probabil de consilierul sau juridic si director executiv, Carmen Dan ? Si de ce statul nu a recuperat respectivul hotel ? 2. De ce nu a fost deblocat dosarul 6311-2-2012, tinut cu NUP de Nitu la Parchetul General pentru ca Dragnea sa nu plateasca impunerea de catre ANAF a 31 milioane de dolari, evaziune fiscala pt. neplata impozitelor si taxelor la Hotelul Turris ? De ce este impiedicat ICCJ si acum sa judece respectivul dosar ? 3. De ce autoritatile au permis sotilor Dragnea sa fure Hotelul Turris si apoi sa-l vanda ? 4. De ce au fost musamalizate, pana in prezent, paguba de 110 milioane de lei- valoarea reala a hotelului, in 2009, cand a fost furat, si 31 milioane de lei- valoarea evaziunii, impusa de ANAF pt. neplata de impozite si taxe de catre Bombonica la hotelul Turris ? Intreaga tara stie, din presa si de pe net, ca LIVIU DRAGNEA, abuzand de functia de presedinte al C.J.Teleorman , a furat HOTELUL TURRIS din Turnu Magurele, in 2009, folosindu-se de fosta sa sotie. Bombonica a platit o suma modica de 114 mii de lei, cand hotelul valora in realitate 110 milioane de lei, adica de o mie de ori mai mult. In 2011 a existat probabil un razboi intre FINANTE si Consiliul Judetean, la Alexandria, unde Carmen Dan a fost consilier juridic si director executiv, in cadrul CJT, a lui Dragnea, din 2002 pana in 2012. Si, ca sa-i scape de puscarie pe sotii Dragnea, care furasera un hotel de 8 etaje, s-a inscenat un aranjament de retrocedare ilegala ca hotelul nu a fost cumparat cu 114 mii de lei de Bombonica, ci i-a fost retrocedat. Cred ca Dragnea a beneficiat de sprijinul angajatei sale, Carmen Dan, la toate marile ilegalitati savarsite de presedintele CJT in perioada 2002-2012, ca nu degeaba si-a adus-o Dragnea de la Videle la Alexandria. Astfel, Finantele a lasat-o pe Bombonica sa ramana proprietara pe Hotelul Turris. Dar a impus-o sa plateasca statului 31 milioane de lei, in 2011, ca evaziune fiscala, fiinca Bombonica nu platise impozitele si taxele cuvenite pana in 2011 pentru hotel. Dragnea a vandut apoi Hotelul Turris, pe bani grei, unei doamne care administra chiar respectivul hotel. Sotii Dragnea au ramas cu milioanele incasate pe hotel, si nici impunerea de 31 milioane de dolari, echivelenta cu 7,5 milioane de euro, nu au mai platit-o, din cauza ca dosarul penal 6311-2-2012, care ajunsese la ICCJ, a fost blocat de Nitu cu NUP la Parchetul General, unde e blocat si in prezent.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  13 noiembrie 2017 13:43

  Marian Fiscuci este finul lui Liviu Dragnea. Au fost colegi de clasa si prieteni apropiati in liceu. Din 1996 pana in 2000, Dragnea a fost prefect de Teleorman din partea PD, iar finul sau, Marian Fiscuci se ocupa de afaceri. Stim noi cam ce afaceri se faceau pe vremea aceea si cam cine faceau afaceri atunci. In 2000, Dragnea a plecat de la PD si s-a inscris in PSD. Imediat dupa alegeri, PSD l-a uns pe Dragnea in functia de presedinte la Consiliul Judetean Teleorman, pe scurt CJT. Dupa instalarea in functia de presedinte al CJT, cel mai mare sarlatan, escroc si hot pe care il are Romania, fiul de militian Liviu Dragnea a pus la cale AFACEREA TEL DRUM necurata, prin care a sifonat sute de milioane de euro, daca nu chiar doua miliarde de euro, din fonduri publice de la stat si din fonduri europene, prin acordarea de CONTRACTE TRUCATE firmei Tel Drum, pe care Dragnea a cumparat-o pe numele finului Fiscuci. Tot asa cum a cumparat hotelul Turris pe numele sotiei sale Bombonica.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design