20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialLiviu Dragnea susține că putea aproba o contramanifestație față de aceea din...

Liviu Dragnea susține că putea aproba o contramanifestație față de aceea din Piața Victoriei, dar a refuzat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți seară, la Antena 3, că i s-a propus să accepte desfășurarea unor contramanifestații ca replică față de marile proteste populare de la începutul anului 2017, îndreptate contra PSD și a fostului guvern Grindeanu.

Liviu Dragnea a susținut că el, personal, s-a opus acestei idei, deși ea era susținută de o serie de colegi din partid, "care aveau dreptate pe fond".

Liviu Dragnea afirmă că la aceste contramanifestații ar fi fost gata să iasă "aproape un milion de oameni", din întreaga țară, care să vină la București și să-și exprime sprijinul față de PSD și față de Guvernul din acel moment – care era condus de Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea a spus că s-a opus unor asemenea contramanifestații pentru că, dacă ele ar fi avut loc, "situația devenea de necontrolat".

Liderul PSD și al Camerei Deputaților susține că a preferat "să încaseze" el, personal, reproșurile și nemulțumirile populației, precum și atacurile venite din partea unor "cercuri de interese", lucru care se întâmplă și în prezent.

"Nu mă simt vânat. Chiar sunt!", a susținut Liviu Dragnea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Pensiile în luna mai. S-a hotărât dacă vor fi plătite în avans

Guvernul României a decis să aprobe în avans plata pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale pentru luna mai 2024, conform informațiilor...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă