Dan Voiculescu a anunțat că se află la Belgrad, în același oraș cu Sebastian Ghiță

de Mihai Diac , 05 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 22:24, 05 septembrie 2017
Dan Voiculescu

Omul de afaceri Dan Voiculescu a confirmat că se află în capitala Serbiei, Belgrad, adică în același oraș cu Sebastian Ghiță - care este plasat de autoritățile sârbe în arest sub control judiciar.

Anunțul că Voiculescu este la Belgrad apare după ce au apărut speculații că s-ar pregăti o preluare a postului  România TV de către Voiculescu.

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, a fost eliberat condiționat în luna iulie, după ce fusese condamnat la zece ani de închisoare în dosarul Telepatia.

"Sunt la Belgrad – informație corectă. Pentru toți cei interesați, reamintesc ca eu nu mai sunt implicat în afaceri din anul 2006 când am cedat toate proiectele economice fiicelor mele. Pe viitor, așa cum am declarat, îmi voi dedica timpul familiei, fundațiilor pentru dezvoltarea României si, nu în ultimul rând, celor care au ca obiect de activitate stoparea abuzurilor statului împotriva cetățenilor săi”, a scris, pe Internet, Dan Voiculescu.

Comentarii

 • Franjo Glavina SRBIJA ADAPOSTUL CRIMINALILOR FILORUSI

  06 septembrie 2017 6:42

  SRBIJA O ADUNATURA DE VOME DE BALEGA ROSIE " UN POPOR" CE IUBESTE RUSIA. ESTE FIRESC CA NISTE BESTII FILORUSE PRECUM VOICULESCU SI GHITA SA SE SIMTA IN SIGURANTA IN A DOUA CAPITALA A RUSIEI BEOGRAD. PT FILOSARBII DE PE FORUM UN CALDUROS SRBE NA VARBE! ZA DOM SPREMNI! =U=

  raspunde comentariului
 • Un bulgar

  06 septembrie 2017 1:04

  trebuie mers la Belgrad si executati cu plutoniu amandoi borfasii astia sfidatori ce ne rad in nas cu averile furate in buzunar ca nu-i ac de cojocul lor.

  raspunde comentariului
 • un roman

  05 septembrie 2017 23:31

  doi securisti,doi Patri-Hoti,doi Teparii de-ai Tarii si poporului,alti doi smecheri,de-ai organizatilor secrete oculte,astia si Legea lor statul lor in stat

  raspunde comentariului
 • un roman

  05 septembrie 2017 23:27

  de abia l-au eliberat conditionat,fara recuperarea prejudiciuluiciti anisori cei care au dispus eliberarea conditionata,incalcarea legi ? ,fara interdicti,repus in drepturi,probabil si pass diplomatic de serviciu

  raspunde comentariului
 • un roman

  05 septembrie 2017 23:22

  securisti noi si vechi,ciocoi noi,ciocoi,vechi,legatura SECU-SRI,SERVICII

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design