31.2 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Două cutremure, de 4,2 și 3,9 grade, au avut loc în...

UPDATE. Două cutremure, de 4,2 și 3,9 grade, au avut loc în Vrancea

UPDATE 13.18: Un al doilea seism, cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter, a avut loc în judeţul Buzău, la ora 12.08, la o adâncime de 138 de kilometri.

Seismul a avut epicentrul în judeţul Buzău. Oraşele cele mai apropiate de epicentru sunt Vălenii De Munte (43 de kilometri), Covasna (44 de kilometri), Buzău (52 de kilometri), Mizil (54 de kilometri) şi Râmnicu Sărat (55 de kilometri), conform Mediafax.

Directorul ştiinţific al Institutului pentru Fizica Pământului, Mircea Radulian, a declarat că aceste cutremure de mică intensitate sunt normale.

—-

Un cutremur cu magnitudinea 4,2 s-a produs sâmbătă dimineața, la ora 05:39, în zona Vrancea, conform Institutului Național pentru Fizica Pământului.

Seismul s-a produs la o adâncime de 70 de km.

Cel mai recent cutremur produs în această zonă a avut loc chiar în ultima zi a anului trecut, având magnitudinea de 3,5.

Cele mai citite

Istoria și semnificația numerelor norocoase în diverse culturi

Numerele au avut întotdeauna o importanță deosebită în viața oamenilor, fiind folosite pentru a înțelege și a da sens lumii înconjurătoare. În multe...

Bulgaria vrea ca UE să intervină într-o dispută cu Macedonia de Nord

Bulgaria caută să implice Uniunea Europeană în disputa sa cu Macedonia de Nord în ce priveşte menţionarea etnicilor bulgari în preambulul Constituţiei ţării vecine,...

Istvan Kovacs, făcut praf după partida Cehia – Turcia

Cehia a suferit o înfrângere în ultimul meci din faza grupelor, 1-2 împotriva Turciei, iar Kovacs a acordat nu mai puțin de 18 cartonașe...
Ultima oră
Pe aceeași temă