25.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialVIDEO - Brașov: Angajații unei fabrici de piese auto, la spital cu...

VIDEO – Brașov: Angajații unei fabrici de piese auto, la spital cu SMURD-ul

Zece ambulanţe şi şase echipaje SMURD au fost necesare pentru a transporta de urgență la spital 28 de angajați ai unei fabrici de piese auto din localitatea braşoveană Prejmer vineri dimineaţă, după ce au acuzat stări de ameţeală, cel mai probabil fiind vorba de intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Potrivit Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că incidentul a fost anunţat la Serviciul de urgenţă 112 vineri, în jurul orei 7.00, când un număr de 28 de angajaţi ai fabricii de piese auto Autoliv din localitatea braşoveană Prejmer au început să aibă stări de ameţeală, primele date indicând că ar putea fi vorba despre intoxicaţie cu monoxid de carbon.

La faţa locului, au fost trimise zece autosanitare ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi şase echipaje SMURD, într-o primă fază fiind transportate la spital 24 de persoane, iar ulterior alte patru.

"Toţi cei aproximativ 250 de angajaţi care se aflau la ora aceea în hala respectivă au fost evacuaţi, urmând ca activitatea în fabrică să fie reluată după ce echipele de cercetare ale cauzelor producerii incidentului vor stabili împrejurările în care a avut loc acesta. Toate persoanele care au fost duse la spital sunt conştiente şi sunt în afara oricărui pericol, ele acuzănd stări de ameţeală uşoară. Deocamdată, nu se cunosc cauzele care au dus la producerea acestui incident", a declarat Sfreja.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, angajaţii transportaţi la spital nu sunt în stare gravă, mai scrie Mediafax.

La faţa locului, sunt şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov, în condiţiile în care este vorba despre un accident colectiv de muncă.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_big/6b9409f4cb1f2cc50042b66b3a99f15e/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Dosar penal după ce un marinar bulgar a fost găsit mort în dreptul Podului Prieteniei de la Giurgiu

Trupul unui marinar bulgar care a căzut în fluviul Dunărea în timpul acostării unei nave în Portul Giurgiu a fost găsit în dreptul Podului...

Coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19 se însoară cu Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, se pregătesc să facă un pas important în viața lor - căsătoria! Evenimentul...

ONU: Extinderea în Liban a războiului dus în prezent de Israel împotriva Hamas în Fâşia Gaza ar putea fi apocaliptică

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă, Martin Griffiths, a avertizat miercuri, la Geneva, că extinderea în Liban a războiului dus în prezent de...
Ultima oră
Pe aceeași temă