26.7 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleCoordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19 se însoară cu Monica Bîrlădeanu

Coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19 se însoară cu Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, se pregătesc să facă un pas important în viața lor – căsătoria!

Evenimentul este programat pentru data de 5 octombrie 2024, iar cei doi au deja stabilite toate detaliile. Nunta va avea loc într-o locație deosebită, iar invitații sunt așteptați să respecte un dress code special, potrivit cancan.ro.

Cuplul, discret în privința relației lor, a decis să se căsătorească după mai bine de un an în care lucrurile au evoluat frumos între ei.

Actrița Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță și-au organizat nunta cu mare atenție la detalii și au trimis deja invitațiile. Evenimentul este programat pentru toamna acestui an, pe data de 5 octombrie 2024. Cei doi vor avea doi prieteni apropiați, Mariana și Ionuț Tudorache, în rol de nași.

Alegerea locației pentru ceremonie și petrecere este una deosebită: Palatul Snagov, un cadru cu adevărat de vis. Invitații vor fi invitați să respecte un dress code specific impus de miri: Black Tie, ceea ce promite să aducă o notă elegantă și rafinată evenimentului.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă