Amânare. Gâdea, judecat de CNA într-o săptămână

de Petre Badica , 28 mai 2014
Amânare. Gâdea, judecat de CNA într-o săptămână

Emisiunea de la Antena 3 în care a fost invitat Adrian Zglobiu, cel care l-a scuipat pe președintele Băsescu, va fi analizată cu o întâr­ziere de o săptămână de către Consiliul Național al Audiovizualului.

În respectiva emisiune, realizatorul Mihai Gâdea l-a întrebat pe Zglobiu dacă a avut gânduri suici­dare, iar a doua zi tânărul și-a provocat serioase răni. “Domnule Zglobiu, din momentul în care aţi fost ameninţat de organele statului, de cei din serviciile secrete, de cei de la Protecţie şi pază, cum ne-aţi spus dumneavoastră, sau de deţinuţii din închisoare, că veţi fi aruncat în închisoare la Poarta Albă şi acolo veţi fi violat, v-au trecut prin minte gânduri de sinucidere sau ceva de felul acesta? – a întrebat Gâdea.

În acest context, Narcisa Iorga, membru CNA, a cerut discutarea de urgență a acestui caz în ședința de azi a Consiliului. “Sesizarea făcută de Narcisa Iorga față de emisiunea Sinteza Zilei va fi discutată peste o săptămână, deoarece CNA are deja mai multe reclamații împotriva aceluiași program, pe care le va analiza astăzi. Avem 58 de reclamații pe emisiunea în care, la «Sinteza zilei», a fost prezent lotul olimpic de gimnastică. În plus, trebuie un raport de monitorizare al direcției de specialitate, nu putem eluda aceste proceduri”, a precizat Laura Georgescu, președintele CNA. Emisiunea în care Adrian Zglobiu este întrebat de Mihai Gâdea dacă are gânduri de sinucidere va fi discutată, prin urmare, în ședința CNA din 3 iunie. În cursul acestei săptămâni, Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat cu 20.000 de lei Antena 3, pentru jigniri aduse preşedintelui Traian Băsescu, care a fost numit “boschetar politic”, pentru limbajul folosit de realizatorul Mircea Badea, dar şi pentru o informaţie neadevărată în legătură cu Regele Mihai.    

Comentarii

 • bam

  29 mai 2014 18:44

  SA FAC PIPI PE CNA

  raspunde comentariului
 • ronny

  29 mai 2014 17:20

  ce prostie. e o exagerare toata tevatura asta. n-are nici o treaba gadea cu ce alege sa faca omul ala cu viata lui

  raspunde comentariului
 • pacepa

  29 mai 2014 17:06

  am trait sa o aud si pe asta cna sa judece??????????????????este strigator la cer ceea ce se intampla in romania

  raspunde comentariului
 • Librarul

  29 mai 2014 11:13

  nu mai stiu ce sa faca basistii ca sa ii infunde pe astia de la antena. asta e chiar o gogomanie exagerata. iar acuzatiile care i se aduc lui gadea sunt foarte grave

  raspunde comentariului
 • kiaburu

  29 mai 2014 10:58

  cea mai nociva institutie din romania este cna.

  raspunde comentariului
 • Mihu

  29 mai 2014 8:08

  Gadea trebuie sa nu aiba niciun stres pentru ca nu are nicio vina.

  raspunde comentariului
 • Pedagogul

  29 mai 2014 1:37

  Acest CNA ar face bine daca ar sanctiona posturile propagandei basiste.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design