10.1 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeVideoVIDEO: Violențe în Suedia. Premierul l-a convocat șeful forțelor armate

VIDEO: Violențe în Suedia. Premierul l-a convocat șeful forțelor armate

Premierul suedez i-a convocat pe șeful forțelor armate și pe comisarul de poliție în încercarea de a pune capăt violenței între bande, a declarat acesta joi (28 septembrie), după ce țara a fost zguduită de un val de violență brutală. Cel puțin 11 persoane au murit numai în luna septembrie.

Două persoane au fost ucise în Stockholm miercuri (27 septembrie), iar o femeie în vârstă de 20 de ani, despre care se crede că nu avea nicio vină, a fost ucisă când o bombă a distrus o casă din Uppsala în primele ore ale zilei de joi.

Kristersson a declarat că i-a convocat pe comisarul poliției naționale și pe comandantul suprem al forțelor armate pentru a evalua opțiunile.

La începutul acestei săptămâni, două persoane au fost împușcate mortal și alte două au fost rănite când un bărbat înarmat a deschis focul într-un bar din Sandviken. Cele 11 decese din această lună fac din septembrie cea mai mortală lună din decembrie 2019 încoace.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă