17.1 C
București
duminică, 4 iunie 2023
AcasăInternaționalVIDEO: Păpușa lui Macron a fost plasată pe șinele de tren

VIDEO: Păpușa lui Macron a fost plasată pe șinele de tren

O păpușă a președintelui francez Emmanuel Macron a fost plasată pe șinele de tren, în timp ce protestatarii au blocat miercuri (22 martie) gara din Nisa.

Zeci de protestatari au organizat un blocaj înainte ca Macron să dea un interviu televizat în care și-a apărat măsura de reformă a pensiilor.

Unii au stat pe șine și au scandat, în timp ce alții au stat în fața gării cântând: „Suntem aici, chiar dacă Macron nu vrea asta”.

„Credeți că îmi face plăcere să mă ocup de reforma pensiilor? Nu”, a declarat Macron într-un interviu difuzat de cele mai mari două posturi de televiziune din Franța. „Această reformă este necesară”.

Protestele împotriva proiectului de lege – care ridică vârsta de pensionare cu doi ani, până la 64 de ani – au atras mulțimi uriașe la mitingurile organizate de sindicate începând din ianuarie.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ministrul Aurescu a reprezentat România în Turcia la ceremonia de reconfirmare a lui Erdogan

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a reprezentat România în Turcia, la ceremonia de reconfirmare a lui Erdogan ca președinte al Turciei. "Participarea ministrului român al...
Ultima oră
Pe aceeași temă