21.8 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăEconomiePeste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că angajatorii europeni au pus la dispoziție prin intermediul EURES România un total de 240 de locuri de muncă, oferind astfel perspective noi și variate pentru aspiranții la un loc de muncă stabil și bine plătit.

Finlanda, Germania sau Letonia

Cele mai multe oportunități de angajare sunt disponibile în Finlanda, unde există un total de 113 posturi vacante. Printre acestea se numără poziții precum vopsitor pentru tratarea industrială a suprafețelor, muncitor necalificat în agricultură – culegător de fructe și legume, sau mașinist CNC. Finlanda devine astfel o destinație atractivă pentru cei interesați de un mediu de lucru dinamic și inovator, potrivit Agepres.

De asemenea, Letonia oferă 30 de locuri de muncă, cu oportunități pentru sudori. Aceste poziții pot fi o alegere excelentă pentru cei care își doresc să își dezvolte abilitățile și să își construiască o carieră într-un domeniu tehnic și specializat.

Ofertele de locuri de muncă disponibile în Europa prin intermediul EURES România continuă să ofere o varietate impresionantă de opțiuni pentru cei în căutare de noi oportunități profesionale. Iată care sunt posturile disponibile în diferite țări europene:

  1. Germania – 28 de posturi: sudor, fizioterapeut, tehnician electronist, lucrător în producție – procesare produse din carne.
  2. Norvegia – 21 de posturi: electrician, măcelar, supraveghetor fermă.
  3. Spania – 15 posturi: șofer autocamion.
  4. Belgia – 14 posturi: tehnician rețele de telecomunicații, macaragiu, electrician iluminat stradal, electrician tensiune medie, muncitor necalificat în agricultură.
  5. Estonia – 10 posturi: muncitor în construcții.
  6. Austria – 5 posturi: tehnician producție.
  7. Olanda – 3 posturi: șofer de autobuz.
  8. Danemarca – 1 post: proiectant inginer mecanic.

Aceste oportunități de angajare acoperă o gamă largă de domenii și specializări, oferind astfel candidaților variate posibilități de a-și găsi locul de muncă potrivit în Europa. Prin intermediul EURES România, cei interesați pot accesa aceste oferte și pot primi sprijin și asistență în procesul de aplicare și integrare profesională în țările respective.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă