0.3 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeVideoVIDEO. Mii de persoane se alătură protestului pro-palestinian din Londra

VIDEO. Mii de persoane se alătură protestului pro-palestinian din Londra

Mii de manifestanți pro-palestinieni au mărșăluit sâmbătă (28 octombrie) în centrul Londrei pentru a transmite guvernului britanic că dorește o încetare a focului după ce armata israeliană și-a extins atacurile aeriene și terestre asupra Fâșiei Gaza.

Imagini au arătat mulțimi mari pornind în marșul organizat de Campania de Solidaritate cu Palestina, protestul urmând să se încheie în fața Casei Parlamentului după ce a trecut pe lângă biroul premierului Rishi Sunak de pe Downing Street.

Guvernul lui Sunak nu a cerut o încetare a focului, ci a pledat pentru pauze umanitare care să permită ca ajutoarele să ajungă la populația din Gaza.

Marea Britanie a sprijinit dreptul Israelului de a se apăra după un atac din 7 octombrie al grupării militante Hamas care, potrivit Israelului, a ucis 1.400 de persoane, majoritatea civili.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:01:46

Cum se pregătește echipa de eliminare a bombelor de la Paris pentru Jocurile Olimpice

Echipa de eliminare a bombelor poliției din Paris se așteaptă ca Jocurile Olimpice din 2024 să fie o „provocare considerabilă”. Reuters are o imagine...
00:00:42

Președintele Putin al Rusiei se întâlnește cu prințul moștenitor saudit

Președintele rus Vladimir Putin și prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman au discutat miercuri despre continuarea cooperării cu privire la prețul petrolului, în calitate...

Economia României, în ușoară creștere

Economia României a urcat, în primele nouă luni ale anului în curs, cu 1,4% pe seria brută şi cu 2,2% pe seria ajustată sezonier,...
Ultima oră
Pe aceeași temă