24.7 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăInternaționalVIDEO: Atacuri cu bombă și incendii provocate intenționat în Thailanda - Mai...

VIDEO: Atacuri cu bombă și incendii provocate intenționat în Thailanda – Mai multe persoane rănite

Explozii și incendii au devastat miercuri (17 august) cel puțin 17 localități din sudul Thailandei, rănind șapte persoane.

Atentatele cu bombă și atacurile au avut loc după miezul nopții și au vizat magazine de proximitate și o benzinărie din trei provincii, potrivit declarațiilor poliției și armatei.

Ofițeri din cadrul Echipei de luptă împotriva exploziilor au fost văzuți miercuri la locurile exploziilor. Nimeni nu a revendicat până acum responsabilitatea pentru atacuri.

Căpitanul de poliție Sarayuth Kotchawong a spus că a fost informat cu puțin timp înainte de miezul nopții că un suspect a intrat în magazinul unei benzinării din Yala, a lăsat o pungă neagră înăuntru și i-a avertizat pe angajați să plece dacă „nu vor să moară”, relatează Al Jazeera. Oamenii au ieșit din magazin înainte ca punga să explodeze zece minute mai târziu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

USR cere demisia ministrului Sorin Cîmpeanu, acuzat de plagiat

USR cere demisia ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu (PNL), după ce acesta a fost acuzat de plagiat. Cererea a fost anunțată luni, 26 septembrie 2022, de...

Curtea de Apel menține sechestrul pe bunurile primarului Negoiță în ancheta ROSAL

Curtea de Apel București menține sechestrul pe bunurile primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, în ancheta ROSAL. Curtea de Apel București (CAB) a decis să mențină...

AFACEREA LIDO: Administratorul special numit de Ministerul Turismului și-a depus mandatul

Planurile Ministerului Turismului și Antreprenoriatului de salvare a companiei Lido SA din fața falimentului sunt puse la grea încercare, după ce administratorul special și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă