25.4 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalVIDEO: Un nou Colectiv! Incendiu într-un club de noapte din Thailanda -...

VIDEO: Un nou Colectiv! Incendiu într-un club de noapte din Thailanda – 13 persoane au murit

Cel puțin 13 persoane au fost ucise și 35 rănite în urma unui incendiu izbucnit vineri într-un club de noapte din provincia Chonburi din estul Thailandei, a declarat un oficial al poliției.

Cauza incendiului este necunoscută.

Un incendiu într-un club de noapte din estul Thailandei a ucis cel puțin 13 persoane și a rănit 35, potrivit serviciilor de urgență.

Mulți dintre răniți ar fi suferit arsuri grave, iar poliția spune că nu se cunoaște încă cauza incendiului.

Un material video obținut de Reuters arată cum oamenii fug din clădire.

Incendiul a avut loc în clubul de noapte Mountain B, în jurul orei 1 dimineața, la aproximativ 200 km sud-est de Bangkok.

Un martor a declarat pentru televiziunea thailandeză că a văzut flăcările izbucnind deasupra scenei în timpul concertului muzical.

Dezastrul are loc la 13 ani după ce un incendiu într-un club de noapte din Bangkok a ucis 66 de persoane.

Acesta a fost cauzat de efecte pirotehnice și, la vremea respectivă, anchetatorii au descoperit mai multe lucruri în neregulă.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Liviu Pop: Admiterea în colegii, discriminare

Introducerea examenului de admitere în colegiile naționale, așa cum prevede proiectul Legii învățământului preuniversitar, reprezintă o discriminare a elevilor, apreciază fostul ministru al Educației...

Ce se întâmplă dacă nu îți repari la timp sistemul de evacuare al automobilului

Sistemul de evacuare al unei mașini servește la eliminarea în exterior a gazelor rezultate în urma arderii combustibililor. Dacă, în timpul mersului, mașina devine...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 168: țara vecină spune că Moscova dorește racordarea centralei din Zaporojie la Crimeea

UPDATE, ora 09:44: Conflictul cu Rusia nu se va încheia până când Peninsula Crimeea de la Marea Neagră, care a fost anexată de Moscova,...
Ultima oră
Pe aceeași temă