10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăVideoPoliția vânează un leu scăpat în afara Berlinului

Poliția vânează un leu scăpat în afara Berlinului

Poliția a avertizat publicul să rămână înăuntru, joi (20 iulie), în timp ce caută un animal sălbatic în zonă despre care se crede că este un leu evadat, la marginea de sud-vest a Berlinului, potrivit Reuters.

O operațiune a poliției a început peste noapte cu două elicoptere desfășurate și a fost extinsă la primele ore, în timp ce o sută de ofițeri au vânat animalul, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Brandenburg, statul slab populat din jurul capitalei Germaniei.

Poliția germană caută un leu evadat în afara Berlinului, zona de căutare acoperind două municipalități

Zona de căutare acoperă în prezent municipalitățile din Brandenburg Kleinmachnow și Stahnsdorf. Anterior, poliția a declarat că zona în alertă maximă include marginea de sud a capitalei.

Întrebat de unde ar fi putut veni animalul, un purtător de cuvânt al poliției a spus că nu este clar. El a spus că în zonă există o serie de facilități care ar putea ține un leu, cum ar fi grădini zoologice și un circ, dar că niciuna dintre ele nu a raportat un animal dispărut.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă