7.3 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăVideoGrindină uriașă și ploi abundente lovesc Emiratele Arabe Unite

Grindină uriașă și ploi abundente lovesc Emiratele Arabe Unite

Videoclipul martorilor oculari a arătat grindină și ploaie în Emiratele Arabe Unite luni (12 februarie), potrivit Reuters.

Arătând bucăți uriașe de grindină pe pământ, un bărbat din Al Ain a spus că scena a făcut să pară că se află în Georgia, nu în Emiratele Arabe Unite.

Poliția din Abu Dhabi, într-o postare pe rețelele de socializare, a spus că oamenii ar putea obține un certificat care să evalueze valoarea daunelor cauzate de vreme vehiculelor lor în Abu Dhabi, Al Ain și Al Dhafra.

COVID-19: Emiratele Arabe Unite, o țară foarte rezistentă

Chiar dacă varianta Omicron a blocat din nou părți ale Europei, Emiratele Arabe Unite au reușit, până acum, să rămână deschise pentru majoritatea călătorilor, menținând în același timp infectările la un nivel scăzut, potrivit BBC.

De-a lungul pandemiei, Emiratele Arabe Unite au fost una dintre cele mai rezistente în fața schimbării variantelor de Covid, cu cea mai mare rată de vaccinare din lume și teste extinse și accesibile. De fapt, Emiratele Arabe Unite se află în prezent pe primul loc în clasamentul Bloomberg Covid Resilience, care clasează 53 de țări pe 12 indicatori precum calitatea asistenței medicale, mortalitatea și redeschiderea călătoriilor.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
00:01:01

Un oficial al JO Paris 2024 spune că nu este nevoie de aer condiționat în satul atleților

Un oficial al JO Paris 2024 i-a asigurat săptămâna aceasta pe concurenți că apartamentele din satul atleților sunt adaptate la temperaturile verii, pe fondul...

Guvernul român umflă acțiunile Gabriel Resourses

Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montană Gold Corporation S:A.), aflată în litigiu cu statul român la Curtea de...

Președintele Senatului, Ciucă, speră ca România să plătească mai puțin de 6,7 miliarde USD pentru Roșia Montană

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, și-a exprimat speranța că România va plăti mai puțin decât suma maximă cerută ca despăgubiri pentru blocarea proiectului minier de...
Ultima oră
Pe aceeași temă