7.8 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăTehnologieTesla are din nou probleme – Recheamă peste 25.000 de mașini

Tesla are din nou probleme – Recheamă peste 25.000 de mașini

Tesla recheamă 26.681 de vehicule din cauza software-ului defect de degivrare a parbrizului care ar putea reduce vizibilitatea, a anunţat miercuri Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi, potrivit CNBC.

Numai vehiculele Model 3, Model S, Model X și model Y 2020-22 din 2021 vor fi rechemate. O eroare de software poate face ca „o supapă din pompa de căldură să se deschidă neintenționat și să blocheze agentul frigorific în interiorul evaporatorului”, cauzând o vizibilitate redusă și o performanță scăzută a degivrării.

Problema ar putea crește riscul de accident și nici nu respectă cerințele federale, a spus NHTSA.

Tesla le oferă proprietarilor actualizări gratuite de software over-the-air în urma acestei greșeli. Notificările vor fi trimise proprietarilor pe 1 aprilie.

Compania a rechemat săptămâna trecută peste 800.000 de vehicule din cauza unei probleme la centura de siguranță. În decembrie 2021, a rechemat 475.000 de mașini pentru a rezolva problemele cu camera retrovizoare și portbagaj.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Eroului anticomunist brașovean Liviu Corneliu Babeș i s-a dezvelit o statuie la Poiana Brașov

Eroul anticomunist braşovean Liviu Corneliu Babeş are, după 35 de ani de când şi-a dat foc pe pârtia Bradul din Poiana Braşov, o statuie...

„DNA-ul BOR” a primit botezul Patriarhului Daniel

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a adoptat săptămâna aceasta o serie de hotărâri, printre care și controversatul proiect botezat „DNA-ul BOR”. Sub președinția...

Primul centru de dezintoxicare cu servicii ”all-inclusive” din România

Zilele trecute, s-a deschis primul centru privat de dezintoxicare de tip all-inclusive din România. Aici, cei aflați în lupta cu dependențele de orice...
Ultima oră
Pe aceeași temă