30 C
București
joi, 13 iunie 2024
AcasăTechReplica lui Ponta vis-a-vis de moțiunea simplă a PNL

Replica lui Ponta vis-a-vis de moțiunea simplă a PNL

Preşedintele PSD Victor Ponta a susţinut, luni, în debutul şedinţei BPN, referitor la moţiunea simplă depusă de PNL pe tema absorbţiei fondurilor europene, că "scandalul non-stop" făcut de liberali poate avea ca efect negativ, la Bruxelles, oprirea fondurilor europene, potrivit Mediafax. 

"Există un singur efect negativ: scandalul non-stop făcut de PDL-PNL, la Bruxelles poate să ducă la ideea că românii acolo se ceartă, e rău că le-am dat fonduri europene, mai bine le oprim din nou, cum le opriseră în 2011", a spus Ponta.

Citește lui: PNL a depus o moțiune simplă pe tema absorbției fondurilor UE

El a arătat că moţiunea PNL este "demagogică", în condiţiile în care gradul de absorbţie a crescut în guvernarea comună cu PNL.

"Vreau să arătăm foarte clar demagogia moţiunilor pe fonduri europene, pe lângă faptul că nu are fundament. Am preluat în 2012 cu 7% absorbţie, suntem la 55%, dar am şi guvernat împreună. Adică împreunăcu liberalii am reuşit aceste succese, chiar dacă acum ne critică pentru ele", a spus Ponta.

Deputata PNL Raluca Turcan a anunțat, luni dimineață, că a liberalii au depus o moțiune simplă cu privire la absorbția fondurilor europene. 

Cele mai citite

OMV a îmbunătăţit estimările pentru 2030. Tranziţia energetică în Sud-Estul Europei, o prioritate

Grupul austriac OMV, acţionarul majoritar de la OMV Petrom, a anunţat joi că şi-a revizuit în sus estimările pentru 2030, motivul fiind un context...

Despre aleșii non-politici și non – UE

Mulți au deplâns comasarea alegerilor plecând de la ideea că tematica europeană va cădea în plan secundar și practic alegerile pentru europarlamentare vor fi...

Opt morți și 21 de răniți după un atac cu o rachetă rusească la Krivoi Rog

Opt persoane au fost ucise și 21 rănite după ce o rachetă rusească a lovit clădiri rezidențiale din Krivoi Rog. Despre aceasta anunță Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă