12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăTechPMP Vaslui: Românii vor la conducerea țării ”un om care să pupe...

PMP Vaslui: Românii vor la conducerea țării ”un om care să pupe și țigani și țărani”, nu un diplomat

Liderul PMP Vaslui a spus că Elena Udrea va avea mai multe șanse la Președinție, pentru că românii vor la conducerea țării un om ” care ştie să se aplece şi să pupe şi ţigani, şi ţărani", nu un diplomat, informează Mediafax.

Citește și: VIDEO. UPDATE. Cristian Diaconescu DEMISIONEAZĂ din PMP și candidează ca independent. Cristi Preda: Udrea și-ar putea anunța astăzi candidatura la prezidențiale

"Sincer, îmi pare rău de domnul Diaconescu, pe care îl admir ca diplomat. Dumnealui nu a crescut deloc în sondaje. Dimpotrivă, de când și-a anunțat candidatura doamna Macovei, a scăzut în preferințele electoratului. De aceea, doamna Udrea va avea mult mai multe șanse, pentru că are și partidul în spate. Românul nu vrea un diplomat în fruntea țării, ci un om popular popular, care știe să se aplece, să ia de gât și să pupe și țigani, și țărani, așa cum face Traian Băsescu. În plus, din ce am întrebat și noi lumea, populația din județul Vaslui o adoră pe Elena Udrea”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX președintele PMP Vaslui, Ion Vrînceanu.

El a mai afirmat că are mandatul Biroului Permanent Județean al PMP Vaslui de a o susține pe Elena Udrea dacă aceasta își va anunța candidatura la Președinție.

Cristian Diaconescu și-a anunțat, luni, candidatura ca independent la alegerile prezidențiale, precizând că, în această postură, nu va mai fi membru PMP, dar că va rămâne președintele Fundației Mișcarea Populară.

Citește și: VIDEO. Udrea: Regret decizia lui Diaconescu. Sunt pregătită să-mi asum candidatura la prezidențiale. Îl pot bate pe Victor Ponta

Diaconescu a amintit că, în urmă cu zece zile, câțiva colegi din PMP au inițiat un proces public pentru schimbarea candidatului partidului la Președinție. El a spus că nu a fost informat de aceste preocupări ale unor colegi de partid și că a aflat acest lucru din presă.

”M-a deranjat minciuna, dar voi rămâne consecvent, nu voi intra în polemici”, a mai spus Diaconescu.

El a precizat că este normal ca un partid să ia propriile decizii, dar că trebuie ”să suporte și consecințele”.

Cristian Diaconescu a mai declarat că nu vrea să aștepte decizia care se prefigurează a fi luată marți de PMP. ”Îmi anunț candidatura de independent la Președinția României. (…) Nu voi mai fi membru PMP”, a anunțat Cristian Diaconescu.

El a spus însă că rămâne președintele Fundației Mișcarea Populară.

Imediat după ce Cristian Diaconescu a anunțat că va candida ca independent la Președinție și că pleacă din PMP, Elena Udrea a făcut o declarație la sediul PMP în care a spus că regretă decizia lui Diaconescu, mai ales înaintea ședinței de marți a Colegiului Director, care va decide candidatul partidului.

”Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Președinție”, a anunțat în acest context Udrea, susținând că ea este candidatul care îl poate învinge pe Victor Ponta în competiția pentru Cotroceni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă