21.9 C
Bucharest
Saturday, 23 September 2023
HomeȘtirile zileiNou CEO pentru Twitter. Musk a făcut anunțul, este o ea și...

Nou CEO pentru Twitter. Musk a făcut anunțul, este o ea și va începe în 6 săptămâni

Elon Musk s-a ținut de cuvânt. A găsit un înlocuitor. Musk anunță că totuși va rămâne în executiv.

Elon Musk a declarat recent pentru BBC că atunci când a preluat Twitter acesta mai avea doar câteva luni de trai. A dezvăluit cum încasările erau devansate de cheltuielile exorbitante dar si de durerea de a-și vinde acțiunile Tesla pentru a acoperi prețul de achiziție al Twitter.

Acesta a declarat că a vrut să se retragă după ce a descoperit la due dilligence că erau conturi false în proporție de 20% în loc de 5 % dar și că firma era deja falimentară. Motivul pentru care nu a renunțat a fost frica de a pierde în instanță.

Totuși, Musk s-a declarat încrezător în Twitter spunând ca l-a adus pe linia de plutire și în curând speră să-l aducă pe profit.

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Prețurile la pompă au explodat, din nou. 14 scumpiri, în ultimele luni VIDEO

Comparativ cu luna trecută pentru un plin de 50 de litri de motorină plătim mai mult acum cu 8 lei, iar pentru unul...
00:00:50

VIDEO: Naționaliștii bulgari protestează față de sprijinul acordat Ucrainei

Poliția bulgară s-a încăierat joi (21 septembrie) cu susținătorii partidului ultranaționalist Vazrazhdane (Renaștere) în timpul protestului lor împotriva politicilor guvernului pro-occidental. Sute de manifestanți care...

Cine este baronul asfaltului, Dorinel Umbrărescu, crescut și conexat la PSD!

O explozie devastatoare de gaz la șantierul autostrăzii din Moldova a declanșat o serie de controverse și anchete, iar numele de Dorinel Umbrărescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies