12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăTechNicușor Dan anunță că USR va vota pentru invalidarea mandatului de deputat...

Nicușor Dan anunță că USR va vota pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Dragnea

Președintele Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, a anunțat, pe contul său de Facebook, că deputații USR se vor opune validării mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea, pentru că a fost condamnat pentru fraudă electorală. 

“Ne vom opune validării mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea condamnat pentru fraudă electorală. Declarația lui Florin Iordache, avocatul PSD, că incompatibilitatea între mandat și condamnarea pentru fraude în alegeri nu se referă la trecut mi se pare de un ridicol absolut. Dar la ce fraude se poate referi regulamentul Camerei Deputaților, la cele din viitor?”, a notat Nicușor Dan, pe Facebook. 


Citește și: Șefa interimară a PNL, Raluca Turcan, anunță măsuri contra șefului PSD: Vom vota pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Dacă va fi nevoie, PNL sesizează CCR. Reacția lui Florin Iordache (PSD): Se fac încă o dată de râs


Duminică dimineață, șefa interimară a PNL, Raluca Turcan a precizat că liberalii vor vota pentru invalidarea mandatului lui Dragnea și că, dacă va fi nevoie, vor sesiza CCR.

Liviu Dragnea, ales deputat de Teleorman, ar putea rămâne în afara Parlamentului, deoarece Regulamentul Camerei Deputaţilor prevede că alegerea unui deputat poate fi invalidată dacă respectivul a fost condamnat definitiv pentru infracţiuni legate de derularea procesului electoral.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă