21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăTechMircea Geoană îl dă în judecată pe ministrul Eugen Nicolicea pentru calomnie

Mircea Geoană îl dă în judecată pe ministrul Eugen Nicolicea pentru calomnie

Senatorul Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, la B1 TV, că îl va da în judecată pe ministrul Eugen Nicolicea pentru calomnie.

Nicolicea a afirmat vineri seara, la o emisiunede la B1 TV, că Geoană a încasat 40.000 de euro pentru ca el să fie exclus din partid, în anul 2008.

În replică, Mircea Geoană spune că afirmația ministrului pentru Relația cu Parlamentul este cea mai mare invenție și minciună pe care a auzit-o vreodată, arătând că luni îl va acționa pe acesta în instanță.

Citește și:  Ivan: Imaginea PSD, afectată după excluderea lui Geoană, Șova și Vanghelie

„De cinci ani de zile am accept fără să reacționez la frustrările permanente ale domnului Nicolicea. Eu pot să înțeleg și lunga suită de calomnii și neadevăruri pe care le-a spus despre mine, dar de această dată vreau să fiu extrem de clar. Dacă are întrebări cu privire la modul în care a fost exclus, are un coleg de guvern, pe vicepreședintele de atunci, Liviu Dragnea, care a fost prezent la ședința de atunci a organizației”, a declarat Geoană, sâmbătă.

Citește și: Cum explică Ponta pierderea alegerilor prezidențiale

„Totul are o limită. În clipa în care vii în spațiul public cu astfel de acuzații mincinoase, atunci pot să spun că luni dimineață îl dau în judecată. Este cea mai mare invenție și minciună pe care am auzit-o vreodată. Iar banii pe care îi voi obține ca daune pentru insultă, calomnie și minciună le voi dona unui ONG cu o singură condiție: sa inventeze un premiu anual pentru lichelism și traseism în politică. Cred că domnul Niclicea s-ar califica într-un „grup select” de politicieni care pot primi o astfel de etichetă. Să vii cu astfel de minciuni sfruntate este totalmente inacceptabil”, a mai spus Mircea Geoană.

Eugen Nicolicea a adăugat că Geoană a spus că a primit cei 40.000 de euro la grupul social-democraţilor din Parlament. Nicolicea a fost președintele organizației PSD Mehedinți și a fost exclus din partid fără să fie anunțat. În prezent, el este vicepreședintele UNPR.

Cele mai citite

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

Premierul slovac Fico se află în afara oricărui pericol, dar starea sa este gravă

Premierul slovac Robert Fico nu mai este în pericol imediat, dar se află în continuare în stare gravă, a declarat duminică adjunctul său, la...

FOTO. Beat, a intrat cu mașina pe şantierul de modernizare a liniilor de tramvai de la Barbu Văcărescu

Un incident grav a avut loc noaptea trecută în București, unde un șofer băut a pătruns cu mașina pe șantierul de modernizare a liniei...
Ultima oră
Pe aceeași temă