16.3 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021

Liviu Dragnea, după mitingul de la București: Președintele Iohannis a fost în fruntea unei noi mineriade

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține că mitingul de la București, la care au participat peste 30.000 de oameni, ar fi fost o tentativă de lovitură de stat.

Într-o postare pe Facebook, Dragnea susține, duminică seară, că l-a găsit pe Iohannis în fruntea "unei noi mineriade".

"M-am întors de la instalarea președintelui Americii și l-am găsit pe președintele României în fruntea unei noi mineriade, o manifestație neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituționale și împotriva votului popular din 11 decembrie, sabotând legalitatea care stă la baza statului de drept. Președintele țării s-a situat azi în afara legii, vizând avantaje politice personale și cerând aberații constituționale: retragerea unor ordonanțe, mai ales a unora care nu au fost date. E un început de lovitură de stat", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

"Îi asigur pe români că nu-i voi mai permite președintelui Iohannis să răstoarne ordinea constituțională, să uzurpe calități oficiale intrând abuziv în ședințele de guvern sau să incite la dezordine socială și violență", avertizează liderul PSD.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă