30.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăTechGorghiu îi răspunde lui Ponta: Trăiește într-o ALTĂ realitate. Nu înțelege NIMIC...

Gorghiu îi răspunde lui Ponta: Trăiește într-o ALTĂ realitate. Nu înțelege NIMIC din ce i se întâmplă

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a declarat, marţi, în plen, că Victor Ponta trăieşte "într-o altă realitate" și că "nu înţelege nimic din ce i se întâmplă" şi le-a spus parlamentarilor că au de ales între a sta în genunchi în bănci şi a se ridica la înălţimea aşteptărilor publice, între Ponta şi România.

"După intervenţia domnului Victor Ponta, înţeleg un singur lucru, faptul că domnia sa trăieşte într-o cu totul şi cu totul altă realitate, care este numai a domniei sale, a nimănui din România şi mai înţeleg un lucru, că nimic din ce i se întâmplă nu înţelege. Se află într-o situaţie în care nimeni nu vrea să fie, numai că domnia sa nu vrea să recunoască", a spus Gorghiu, replicând acuzaţiilor premierului.

Liderul PNL a mai susținut că cei  3-4 cetăţeni români care îl mai susțin pe Ponta sunt doar sunt liderii paridelor la guvernare şi că aceştia confundă interesul naţional cu interesul personal. "Am să vă dau o veste bună şi una proastă. Vestea bună este că primul ministru mai are 3-4 cetăţeni români care îl susţin, vestea proastă este că aceştia sunt liderii partidelor la guvernare. Vestea şi mai proastă, însă, este că aceştia din urmă au un interes, unul dintre aceştia vrea să se aşeze pe locul din care Victor Ponta s-a ridicat în partid, altul îşi doreşte să rămână primul senator al ţării, iar altul confundă puterea cu intersul naţional, iar toţi confundă interesul naţional cu interesul personal", a susţinut Gorghiu.

Liderul PNL a arătat că parlamentarii au de ales "între Victor Ponta şi România". "Aveţi de ales între a continua sfidarea şi de a face un gest normal, aveţi de ales între a renunţa la ameţeala puterii şi a transmite populaţiei că până şi parlamentarii care susţin un guvern au momentele lor de luciditate. Aveţi de ales între a sta în genunchi în bănci şi a vă ridica la înălţimea aşteptărilor pubile, aveţi de ales între Victor Ponta şi România", a adăugat Gorghiu.

Ea i-a invitat pe parlamentari să se solidarizeze cu cei care participă la mitingul din Parcul Izvor şi nu cu "şefii de partid".

 

 

Cele mai citite

Spargere ca-n filme în SUA. 20 de hoți au jefuit un magazin de bijuterii într-un minut jumate

Jaf inedit în California, Statele Unite. Imaginile de supraveghere ale unui magazin de bijuterii arată 20 de hoţi care sparg vitrinele şi iau tot...

Europarlamentarul Eugen Tomac despre alegerile din România: “Un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite”

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, susține că la alegerile din 9 iunie 2024, în România s-au consemnat "un milion de voturi anulate și mii...

Donald Trump a participat la o slujbă religioasă, alături de persoanele de culoare

În weekend, Donald Trump, împreună cu o serie de republicani, a participat la o slujbă religioasă într-o biserică din Detroit, cu enoriași de culoare. ...
Ultima oră
Pe aceeași temă